nlc.hu
Sztárok
Összeköltözött a párjával a Nagy Ő nyertese, Hajnal Betti

Összeköltözött a párjával A Nagy Ő-győztes Hajnal Betti – már nem tartja a kapcsolatot Jákob Zolival

Hamarosan az eljegyzésre és az esküvőre is sor kerülhet.

A Nagy Ő legutóbbi évadának győztese, Hajnal Betti ki se lát a teendőkből, a párjával, Lacival jelenleg a közös otthonuk felújításán dolgozik – írja a Blikk.

Sokat fogyott a párkereső műsor óta Hajnal Betti - Forrás: Instagram / @bettina.hajnal

Sokat fogyott a párkereső műsor óta Hajnal Betti – Forrás: Instagram / @bettina.hajnal

“Hatvan százalékban valósult meg az összeköltözés, ugyanis már bejelentkeztünk Lacihoz, de a ruhatáram fele még anyuéknál van. (…) Remélhetőleg június végére már mindennel elkészülünk” – árulta el a bulvárlapnak Betti, aki már a kislányának is talált új iskolát, hogy ne kelljen Őrbottyán és Budapest között ingázniuk.

Az édesanya egy alakformáló gépekkel felszerelt üzletet is szeretne nyitni a településen, a körmözést pedig csak másodlagos tevékenységként űzné.

Hajnal Betti a Blikknek arról is beszélt, hogy már nem tartja a kapcsolatot Jákob Zolival: “Utoljára 2-3 hónapja hívtam fel, (…) azóta nem nagyon beszéltünk”.

A jelenlegi párkapcsolatáról pedig elmondta, hogy inkább olaszos, mint romantikus, de ezt nem bánja: “Nekem kellenek a bonyodalmak, kellenek a veszekedések, hogy mindig történjen valami, ettől olyan életszagú az egész”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top