nlc.hu
Sztárok
Oprah Winfrey-t kórházba kellett szállítani

Kórházba került Oprah Winfrey

Fogyókúrás tabletta miatt került kórházba a népszerű tévés, Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey az egyik legikonikusabb televíziós személyiség az Egyesült Államokban. Szinte nincs is ember, aki ne ismerné a műsorvezető nevét. Most azonban nem túl jó hír látott napvilágot, ugyanis a 70 éves tévésnek kedden kellett volna szerepelnie a CBS Mornings című műsorában, hogy meséljen a legújabb darabról, amely a könyvklubjába került. Sajnos azonban ezt le kellett mondania, mert ekkora már nagyon rosszul volt. 

Kórházba került Oprah Winfrey

Oprah ugyanis egy szörnyű gyomorrontás miatt kórházba került. A hírről műsorvezető egyik jó barátja, Gayle King tájékoztatta a nézőket:

Valamilyen gyomorbetegsége volt, mindkét végéből jött valami. Nem lesz túl szemléletes. Mondanom sem kell, hogy kórházban kötött ki, kiszáradt, infúziót kellett kapnia, nagyon komoly dolog volt

– mondta, majd igyekezett megnyugtatni mindenkit.

A műsorvezető állapotáról ezután derültek ki a részletek. Ugyanis Oprah egy olyan cukorbetegek számára előállított gyógyszerhez fordult a fogyás érdekében, amely kiváltotta nála ezt a szörnyű gyomorrontást.

Oprah később megosztotta, hogy az évek során elkezdte zavarni őt, hogy esetleg a súlya miatt nevetségessé válhat az emberek szemében, és ez mélyen érintette őt. 

Hogy pontosan mikor hagyhatja el Oprah a kórházat, azt egyelőre még nem tudni.

Via: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top