nlc.hu
Sztárok
Megúszta Dolly az állatkínzási ügyet

Megúszta Dolly az állatkínzási ügyet

Az elátkozott kutyatelepen ma már csavargók élnek.

Pont egy éve pattant ki a gyöngyösi állatkínzási botrány. Akkor derült ki, hogy hosszú évek óta kegyetlen körülmények között tartanak sok kutyát a Dollywood Kennel nevű horrortanyán. A Story utánajárt, van-e már felelőse az ügynek, amelyben Dolly is érintett volt.

Dolly

Dolly már nem foglalkozik a történtekkel – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kiderült, az egykori horrortanyán ma már csavargók tanyáznak. “Beköltözött ide egy helyi csavargó. Borzalmas, amit művel a barátaival. Mindennap megy az ordibálás, rongálás, tűzgyújtás” – panaszkodott a lapnak egy szomszéd. Az énekesnő volt menedzsere, P. Rita – aki a szaporító telepet üzemeltette – állítólag tulajként maga engedélyezte a csavargónak a beköltözést. Az állatkínzási botrány után ujjal mutogattak egymásra Dollyval. Most úgy fest, neki kell felelősséget vállalnia a történtekért. A Story magazin ugyanis úgy értesült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság a napokban lezárta az ügyet, és vádemelési javaslattal továbbította azt az illetékes ügyészségnek. Az ügyben azonban közszereplő nem érintett – azaz nem emeltek vádat Dolly ellen -, csupán P. Rita, aki viszont tavaly még azt nyilatkozta, hogy ha rajta múlik, nem ez történik az állatokkal, csupán az énekesnő kényszerítette bele ebbe a helyzetbe.

Dollyt azonban semmivel sem vádolják. A lap megkeresésére szűkszavúan csak azt nyilatkozta az énekesnő, hogy nem foglalkozik ezzel az üggyel.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Dolly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top