nlc.hu
Sztárok
Nem tudnak napirendre térni a mozizók Zac Efron megváltozott arca kapcsán

Nem tudnak napirendre térni a mozizók Zac Efron megváltozott arca kapcsán

Habár a színész már kifejtette, hogy egy csúnya balesetben sérült meg nagyon komolyabban az állkapcsa, új filmjét látva újra megindultak a találgatások.

Zac Efron és Nicole Kidman filmje a Netflix toplistás filmjei között szerepel jelenleg. Bár a rajongók tűnök ülve várták már a romantikus vígjátékot, mégsem tudtak szemet hunyni afelett, hogy mennyire megváltozott a színész arca az elmúlt időszakban. Kétségeiknek pedig hangot is adtak a világhálón.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Zac Efron korábban már kifejtette, hogy egy súlyos baleset következtében alakult át arcszerkezete, sokan mégis úgy vélik, hogy pár félresikerült plasztikai beavatkozás miatt változhatott meg teljes mértékben a külseje. Efron arca ugyanis láthatóan markánsabb lett, szája dúsabb és szélesebb mint valaha. 

A színész a balesetét úgy írta le, hogy megcsúszott otthonában, beverte a fejét, aminek következtében elvesztette az eszméletét is. Mikor azonban magához tért, rémülten konstatálta, hogy törött állkapcsa gyakorlatilag lelóg az arcáról. Amit pedig túlzásba vitt beavatkozásként értelmezett a világ, azt a színész rágóizmainak hirtelen és túlzott növekedése okozta, amivel a sérülést igyekezett ellensúlyozni a szervezete, és amit fizikoterápiás foglalkozásokon próbáltak orvosolni.

Habár ezt a nyilatkozatot is már több éve tette a színész, még ebben az új filmben is úgy érezték a készítők, hogy újra meg kell magyarázniuk a ma már harmincas éveiket taposó régi tinirajongóknak az átalakulást, így a Családi affér című filmbe is beletettek egy olyan részletet, ahol Efron karaktere ismerkedés közben arról beszél Nicole Kidman karakterének, hogy egy baleset következtében megsérült az állkapcsa. 

Úgy tűnik azonban, hogy eléggé hiába való minden próbálkozás, ugyanis az internet népe hajthatatlanul csak azt mondja, hogy valami ebben a történetben nagyon nem stimmel. Egyesek odáig is elmennek, hogy Hasselhoff-nak csúfolják az ikont, míg mások szerint lehetséges, hogy tényleg történt ilyen baleset a színésszel, azonban a plasztikai beavatkozások nyomát is látni vélik rajta. Megint mások azt állítják, hogy a szteroidok mellékhatása is hozzátehetett ahhoz, hogy eltorzuljon az arca. 

Hogy mi az igazság, azt csak Efron tudja, őt azonban úgy tűnik nem zavarják a gonoszkodó konteók és helyette teljes erőbedobással gyártja a filmeket.

Via: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top