nlc.hu
Sztárok
Összeköltözött Balogh Edina és Szabó Simon

Összeköltözött Balogh Edina és Szabó Simon

Lassan már egy éve együtt vannak.

Újabb szintet lépett Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolata: összeköltöztek. A sztárpárnak van egy fővárosi bázisuk, és 3 hónapja – a fővároshoz közel – egy kertes ház is az otthonuk – értesült a Story magazin. “Annyira jó, amikor együtt sütünk-főzünk, közben a gyerekek szaladgálnak körülöttünk. Mozgalmas, de mégis olyan nyugodt és szép itt az élet” – mesélték a lapnak a kertvárosi idillről. 

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP 4. évadában, 2023-ban - Fotó: Sajtószoba

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP 4. évadában, 2023-ban – Fotó: Sajtószoba

A sztárpárnak van egy fővárosi élete is. „Simont a gyerekei miatt nagyon köti a belváros, ők ott járnak iskolába, különórára, edzésekre, nehéz lenne innen hozni-vinni őket. Plusz nagyon fontos neki is az az idő, amit csak hármasban töltenek együtt. Úgyhogy jelenleg két közös otthonunk van, két bázisunk” – magyarázta Balogh Edina, aki picit nehezebben éli meg ezt a kettős életet. “Ez azért nagyon melós, problémás. Sok a pakolás, a logisztika, mert nincs egy hely, amire rá tudjuk mondani, hogy na akkor ez a közös otthonunk. Zavar, hogy nem tudunk együtt élni teljes mértékben, és nehezen viselem, amikor Simon Pesten alszik. Ugyanakkor tudom, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás, amit ki tudtunk találni” – fűzte hozzá a színésznő.

Párja, Szabó Simon szerint addig nehéz helyzet, amíg a gyerekek ilyen kicsik, de idővel vesznek majd valahol egy közös házat. “Nekem sem jó, hogy vannak napok, amikor Edina nincs mellettem. Vagy hogy van egy itthon meg egy otthon is” – jegyezte  meg.

Az összeköltözés mellett nagy lépés az is, hogy Edina és Simon gyerekei is megismerkedtek már. „Hasonló vérmérsékletűek a gyerekek, úgyhogy nagyon jól kijöttek egymással, és számunkra ez a legeslegfontosabb” – árulta el a színésznő.

Simon édesanyja amúgy nem bánná, ha jegyesekként térnének majd haza az olaszországi nyaralásból. “Anyukám a múltkor viccesen megkérdezte tőlünk, mikor veszem már el Edinát. Mindketten kicsit belepirultunk dologba” – mesélte nevetve a Story magazinnak, és mint mondja, bár egyikük fejében sem ez van most napirenden, nem lehet tudni, mit hoz a jövő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Összeköltözött Balogh Edina és Szabó Simon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top