nlc.hu
Sztárok
Brunner Márta és Ács Bálint a válásuk után is együtt dolgoznak

Brunner Márta és Ács Bálint a válásuk után is együtt dolgoznak

Brunner Márta a lovas oktatásból kiszáll, ezt Ács Bálint egyedül viszi tovább.

Az egykori házaspár, Brunner Márta és Ács Bálint 20 év házasság után döntöttek a válás mellett, de azóta is közösen vezetik Barackvirág Élményfarmját Sóskúton – írja a Blikk.

“Bálinttal továbbra is együtt dolgozunk. Ha nem így lenne, én biztosan nem tudnék ennyi színházi munkát vállalni. Ősszel és télen alig voltam itt, de hála neki, minden ment a maga útján. Abszolút neki köszönhető ez, hiszen a munka oroszlánrészénél férfira van szükség. A lovas oktatásból egy éve kiszálltam, és teljes egészében Bálint vette át. Sok a figyelemzavaros gyerek, ami abszolút az ő asztala, nekem ehhez nincs türelmem. Én viszont az ügyintézést és a szervezést viszem. Ez egymás nélkül nem menne, pont kiegészítjük egymást. Érdekes helyzet, de a történtek ellenére a közös munka továbbra is gördülékenyen megy közöttünk, aminek mindketten örülünk” – mondta Brunner Márta.

Brunner Márta és Ács Bálint a válásuk után is együtt dolgoznak

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

A volt házaspár korábban azt nyilatkozta, hogy ez a farm a közös gyerekük. Arra a riporteri kérdésre, hogy „ez vajon most már így is marad?”, Brunner Márta a következőket válaszolta: „Ez biztosan így marad, mivel egy farmot  nem lehet elvinni ide-oda, és nem is akarjuk, és nyilván ez egy küldetéstudat is a részünkről, azt gondolom. Nagyon sokan jönnek ide kikapcsolódni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top