nlc.hu
Sztárok

Elvált Brunner Márta és Ács Bálint

Állítólag emiatt ért véget Brunner Márta és Ács Bálint házassága

A környezetük előtt is titkolták, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk.

Véget ért Brunner Márta és Ács Bálint házassága. Az 52 éves színésznő és a 48 éves énekes közel 20 év után tavasszal vált el –  tudta meg a Kiskegyed. Ennek ellenére a pár egyelőre továbbra is egy fedél alatt él a sóskúti birtokán, illetve együtt viszik a lovardát.

Brunner Mária és ács Bálint

Elvált Brunner Márta és Ács Bálint. A sok munka miatt férjként és feleségként szinte semmi idejük nem jutott egymásra – Fotó: nlc-montázs, fotók: (b): Fotócentrál / Olajos Piroska // (j): Life TV / Vacsorakirály – videó

A Blikk információi szerint a Mindent vagy semmit egykori háziasszonya és a Shygys együttes Martinja eddig igyekeztek titokban tartani a válásukat, szerették volna elkerülni a nagy médiafelhajtást.

A bulvárlap úgy értesült a házaspár egyik közeli ismerősétől, hogy a sok munka miatt férjként és feleségként szinte semmi idejük nem jutott egymásra, a kapcsolatuk pedig kihűlt: “Mind a ketten imádják a lovardát, (…) ám egy ilyen birtok vezetése, karbantartása, az állatok ellátása, valamint a lovasoktatás és a táborok megszervezése már önmagában rengeteg feladattal és gonddal jár. Ők pedig emellett eljártak még dolgozni. (…) Ennyi munka mellett semmi idejük nem jutott a kapcsolatuk ápolására. (…) Elmentek egymás mellett és elmúlt közöttük a szerelem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top