nlc.hu
Sztárok

Elváltak, de együtt dolgoznak Brunner Mártáék

Ilyen kapcsolatban maradtak Brunner Mártáék a válás után

Vannak dolgok, melyek összetartják őket.

Nyáron röppent fel a hír, miszerint közel 20 év után véget ért Brunner Márta és Ács Bálint házassága. A sztárpár – aki 13 évvel ezelőtt hozta létre a sóskúti élményfarmját – a válás után is közösen viszi azt tovább: együtt dolgoznak a tanyájukon.

Brunner Márta és Ács Bálint,

Brunner Márta és Ács Bálint a sóskúti élménybirtokukon – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Alapvetően ez a közös teremtésünk. Akinek állatai vannak, az pontosan tudja, hogy nem lehet az állatokat kettévágni, illetve az állat, főleg a ló, ott érzi jól magát, ahol van. Itt a főistállón kívül mindent a saját két kezemmel építettem, úgyhogy ez számomra olyan, mint egy kis templom, és azt gondolom, hogy két ember miként gondolja az életét, az utána nem változtatja meg, hogy a teremtésében ne vegyen részt. Azt kívánom mindenkinek, hogy ha véletlenül elválik, akkor pontosan meg lehet oldani mindent szép szóval, illetve közös megegyezéssel. És az állatok ezt úgysem tudják, nem olvassák a papírokat. Nekik ez mindegy. Ők csak azt érzik, hogy szeretjük őket” – mondta el a Mokkában a jelenlegi életükről a 48 éves énekes, Ács Bálint.

Brunner Márta is megerősítette, hogy a farm életében nem változott semmi a válásuk ellenére. „Ez egy kis sziget, itt megáll az idő” – fűzte hozzá.

Az 52 éves színésznő arról is beszélt, hogy az mindig változik, hogy éppen melyikük visz több munkát a farmon. Ez attól függ, melyiküknek van más jellegű munkája is. Jelen esetben neki, mivel a Liliom Produkció Hőhullám című darabját próbálja, előtte pedig egy kanadai turnén volt, így most Bálintra hárul a munka oroszlánrésze a farmon.

A volt házaspár korábban azt nyilatkozta, hogy ez a farm a közös gyerekük. Arra a riporteri kérdésre, hogy „ez vajon most már így is marad?”, Brunner Márta a következőket válaszolta: „Ez biztosan így marad, mivel egy farmot  nem lehet elvinni ide-oda, és nem is akarjuk, és nyilván ez egy küldetéstudat is a részünkről, azt gondolom. Nagyon sokan jönnek ide kikapcsolódni.

Mint arról korábban hallani lehetett, a sztárpár házassága azért ért véget, mivel kihűlt a kapcsolatuk. A sok munka miatt férjként és feleségként szinte semmi idejük nem jutott egymásra. „Mind a ketten imádják a lovardát, (…) ám egy ilyen birtok vezetése, karbantartása, az állatok ellátása, valamint a lovasoktatás és a táborok megszervezése már önmagában rengeteg feladattal és gonddal jár. Ők pedig emellett eljártak még dolgozni. (…) Ennyi munka mellett semmi idejük nem jutott a kapcsolatuk ápolására. (…) Elmentek egymás mellett és elmúlt közöttük a szerelem” – mesélte még a nyár folyamán egy ismerősük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top