nlc.hu
Sztárok

Brunner Márta a kimaradt családalapításról

Brunner Márta: „Nincs bennem keserűség, hogy nem lettem édesanya” – nem alapíthatott családot a Mindent vagy semmit! vetélkedő egykori háziasszonya

17 éve él boldog házasságban az énekes Ács Bálinttal.

Bár nem alapíthatott családot, a 49 éves Brunner Márta mégis úgy érzi, a sors minden fájdalomért és hiányérzetért kárpótolta. „Amikor húszéves voltam, senki sem hívta fel arra a figyelmemet, hogy az élet ilyen gyorsan szalad. És most belátom, bizony tényleg így van” – vallotta be a Story magazinnak adott interjúban.

Brunner Márta

Brunner Márta az RTL Klub Reggeli című műsorában 2011-ben (Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

A Mindent vagy semmit! című vetélkedő egykori háziasszonya – aki 17 éve él boldog házasságban Ács Bálinttal, a Shygys együttes egykori énekesével, közösen üzemeltetve 11 éve egy élményfarmot Sóskúton – arra is beszélt, hogyan birkózott meg azzal, hogy kimaradt az életéből az anyaság.

„Voltak nehézségeink, melyik párnak ne lennének, de mindig együtt mentünk az úton tovább. Bár a sors akaratából nem született gyermekünk, de emiatt nincs bennem keserűség, nem haragszom senkire és semmire. Amúgy is jönnek a gyerekek Sóskútra, ott foglalkozom velük, kicsit mindegyiknek az anyukája vagyok ilyenkor” – árulta el Brunner Márta.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top