nlc.hu
Sztárok
Sztárok Anant Ambani és Radhika Merchant esküvőjén

Sztárparádé az évszázad esküvőjén: fotókon a milliárdoscsemete lagzijának vendégei

Anant Ambani és Radhika Merchant esküvőjén állítólag olyan magas rangú vendégek és hírességek is megforultak, mint Bill Gates vagy Mark Zuckerberg, de Rihannát is elcsípték a fotósok, amikor beszállt Mumbaiban egy a rendezvényre tartó járműbe.
Kim Kardashian

A hétvégén összeházasodott a világ 11. leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a fia, Anant Ambani és menyasszonya, Radhika Merchant. Becslések szerint csak hétvégi esküvő 132-156 millió dollárba (48-56 milliárd forint) kerülhetett, de március óta több előrendezvényt is tartottak szintén felfoghatatlan fényűzés mellett. 

Az esküvőn alkalomhoz illően tradicionális indiai ruhákban jelentek meg a sztárok, kifejezve tiszteletüket a pár iránt. Izzottak a vakuk, amikor Kim Kardashian és Khloe Kardashian belépett az ajtón gyöngyökkel és gyémántokkal teli hagyományos öltözékeikben, vagy a fiatal sztárpár Priyanka Chopra és Nick Jonas érkezésekor.

Ázsia leggazdagabb embere tényleg nem sajnálta a pénzt, hogy kedvében járjon fiának és menyének. Mutatjuk a sztárvendégeket a nem mindennapi luxusesküvőről:

Kim és Khloe Kardashian
Megnézem
Összes kép (17)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top