nlc.hu
Sztárok
Gedeon Burkhard akkor és most

Ősz hajjal is a nők kedvence Gedeon Burkhard, a Rex felügyelő sztárja

A német színész, aki a Cobra 11-ből is ismerős lehet, a közelmúltban töltötte be az 55. életévét és még mindig nagyon sármos. Mutatjuk, mennyire!
Gedeon Burkhard

Gedeon Burkhard Münchenben született 1969. július 3-án, művészcsalád sarjaként. Gyerekszínészként kezdte a pályafutását, a középiskolát Angliában végezte. A nyolcvanas-kilencvenes években elsősorban német tévésorozatokban, illetve tévéfilmekben szerepelt. Egy ideig az Egyesült Államokban próbálta építeni karrierjét, ám ott nem sikerült áttörést elérnie, csupán reklámfilmekben kapott szerepet. A nemzetközi hírnevet a Rex felügyelő című sorozat hozta meg számára, melynek 4. évadától, 1995-től alakította Alexander Brandtner szerepét, aki a Tobias Moretti által alakított Richard Moser sorozatbeli halála után lett a címszereplő nyomozótársa.

A Rex felügyelő után más, hazánkban is jól ismert produkcióban is látható volt, így a Cobra 11 és a  A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatokban. A mai napig is aktívan forgat, jelenleg két filmje vár bemutatásra és két másikon dolgozik.

A magánéletét nem teregeti ki a nyilvánosság előtt, az azonban tudható róla, hogy korábbi nejétől van egy egy 20 éves lánya, Gioia. 

Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott Gedeon Burkhard a Rex felügyelő óta.

Gedeon Burkhard
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top