nlc.hu
Sztárok
Fitneszversenyre készül Mardoll

Fitneszversenyre készül Mardoll, de sok lemondással jár ez az énekesnő számára

Élvezi, hogy átalakul a teste, de közben szenved az egyhangú étrendtől az egykori x-faktoros.

Mardollnak (Catherine Dederick) nagy vágya volt, hogy egyszer fitneszversenyen indulhasson, de bevallotta, sok lemondással jár számára a felkészülés.

“Nem annyira izgin telik a nyár, mert most fitneszversenyre készülök. Szeretek enni, és most nem nagyon tudok. Igazából mindig ott volt az agyamban, hogyan fog kinézni a testem, ha tényleg odateszem magam, és rendesen étkezem, és nem hajnali 3 órakor eszem sajtot. Imádom a sajtot, de most teljesen le vagyok tiltva róla, és minden tejtermékről. De nem baj, mert allergiás vagyok rá”árulta el a Reggeliben a szigorú étrendjéről a 2021-es X-Faktorban is bizonyító énekesnő.

Beszámolt arról, hogy most az étkezése elég egyhangú, mert rizsből, csirkéből és paradicsomból áll. Mindezt ő készíti el, és már előre be is dobozolja. Így akkor sem volt probléma a diéta betartásával, amikor nemrég – egy koncert erejéig – Prágába ruccant ki. Mesélte, oda is vitte magával az odahaza bedobozolt menüjét, és miközben a többiek a helyi ételekből falatoztak, ő a csirkés-rizses menüjét ette.

Bár imádja a fesztiválokat, idén csak egy napot fog bulizni a Szigeten a diétája miatt, mivel a szigorú étrendje miatt alkoholt sem ihat, így pedig – elmondása szerint – nem bírna ki többnapos fesztiválozást. Ám lehet, hogy azon az egy napon egy fröccsöt azért megenged magának, mert ha „bűnözik” is, azt a kalóriamennyiségét le tudja táncolni aznap.

Mardoll édesanyja, Yvonne Dederick egyébként többször is indult már fitneszversenyen, és több díjat is már bezsebelt, olykor a tengerentúlon is. Az üzletasszony 57 évesen is elképesztő formában van. Mint korábban elárulta, leginkább a színpadig vezető utat, az edzéseket és a diéta fegyelmét kedveli, hiszen eközben végigkísérheti teste folyamatos átalakulását is.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Reggeli – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top