nlc.hu
Sztárok
Ismert magyar férfiak, akik plasztikáztattak

Nem Zámbó Krisztián az egyetlen: ismert férfiak, akik bevallottan plasztikáztattak

Fiatalságuk megőrzése érdekében vállalták a beavatkozást.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Zámbó Krisztián nem csinál titkot abból, hogy szeretne plasztikáztatni, ha eljön az ideje. Nos, úgy gondolja, hogy ez most van, hiszen hamarosan kés alá fekszik – erről a Story magazinnak mesélt. 

„Negyvenöt évesen eljött az ideje, hogy kés alá feküdjek! Már a doktor úrral is konzultáltam, hogy miket szeretnék megcsináltatni: hialuronsavas ráncfeltöltésre, arcemelésre és állívkontúrozásra, valamint tokafelvarrásra biztosan benevezek, de a pocakomon lévő zsírpárnától is szeretnék megszabadulni. Bár utóbbit egyelőre nem javasolja, előbb diétát írt elő, aztán majd meglátjuk, hogy fogyókúrával sikerül-e megszabadulnom a pluszkilóktól” – magyarázta Zámbó, aki a botoxon már túl van.

„Na ha valamit, azt soha többet nem csináltatnám meg! Egyáltalán nem tetszett az eredmény, nagyon feszes, természetellenes volt. Bár eleve nem is a ráncok kisimítása volt a cél, sokkal inkább az izzadásgátlás, mert úgy hallottam, hogy a botox csökkenti a verejtékezést. Én sajnos elég hamar kimelegszem, egyórás koncert után úgy jövök le a színpadról, mintha a zuhany alól léptem volna ki, és a kedvenc ingeimet sem tudom ezáltal felvenni, mert kellemetlen, hogy a verejték nyomot hagy a ruháimon – mondta, majd azt is elárulta, hogy nem segített rajta.

Nem ő azonban az egyetlen, aki bevallotta, hogy plasztikáztat. 

Kökény Attila

Az énekes mellében túltöltődött a mirigyállomány, ezért fordult plasztikai sebészhez.

„Felhívtam Gáspár Lacit telefonon, mert néhány éve ugyanazt érzem én is, mint amit ő mesélt a műtéte kapcsán. Megadta a plasztikai sebésze elérhetőségét, és megnyugtatott, hogy nem fájdalmas a műtét, mert altatással csinálják, és mindössze egyetlen éjszakát kell bent tölteni. Néhány éve időnként feszült a mellem, és csomókat éreztem benne, sőt – akárcsak Lacinak – nekem is megnőtt. Olyan is előfordult, hogy már a pulóver viselésétől fájt. Az utóbbi években már szégyelltem levetkőzni a strandon, mert annyira csúnya volt a mellem. Aranka unszolt, hogy menjek orvoshoz, de mindig halogattam – árulta el korábban az énekes.

Till Attila

A TV2 műsorvezetőjét nagyon zavarta a szeme alatti karika, ezért feküdt kés alá.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

„Ha bizonyos dolgokat megcsináltatsz az arcodon, de piálsz, nagyon cigizel, vagy nem alszol rendesen, akkor nem fog működni. Én például mindennap sportolok, egyáltalán nem iszom, alig dohányzom. Már csak esténként cigizek, az valamiért kell az agybajomhoz, de van, amikor két hétig nem dohányzom, szóval azt is lassan kinyírom. Érzem, hogy ez számít” – vallotta be korábban Tilla.

Árpa Attila

A színész nem tagadja, szeretne minél tovább fiatalos és vonzó maradni, ezért voltak már szépészeti beavatkozásai is.

 

„Eddig csak minibeavatkozásaim voltak. (…) Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. (…) Simán eljöhet az az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel, sérülésekkel. (…)„Szerintem mindenki törekedjen arra, hogy jól érezze magát a testében. Van az a pont, amikor hiába minden erőfeszítés, csak a szike segít valami problémán, de ezzel semmi baj nincs se nőknél, se férfiaknál” – nyilatkozta korábban a BEST magazinnak.

Házibuli Attila

A mulatós zenész a retusálás helyett a plasztikai beavatkozásokban hisz, ezért már ő is beleásta magát a témába. 

„A hialuronsavas feltöltésnek köszönhetem, hogy eltűntek a ráncaim és megfiatalodott a bőröm. Sőt azt is elárulom, hogy már második alkalommal vetettem alá magamat ennek az eljárásnak. Nem szabad túldramatizálni! Ez nem plasztikai műtét, csupán egy esztétikai beavatkozás, amelynek lényege, hogy bőrünk természetes alkotóelemét, a hialuronsavat injekcióval pótolják, és kisimítják a ráncokat. Én úgy tudom, hogy már harmincéves kortól ajánlják a fiataloknak. A mai világban ez szerintem egyáltalán nem ciki, mindenki tegye azt, ami neki a legjobb” – árulta el korábban Házibuli Attila.

Kocsis Tibor

Az énekes 10 évvel ezelőtt egészségügyi problémával fordult orvoshoz, a beavatkozást pedig esztétikai korrekcióval egészítették ki, így megújult a külseje.

„Leginkább a kamerák előtt és a fotózásoknál zavart ez a dolog. Egész egyszerűen amikor visszanéztem magam, akkor nem tetszett a látvány. Nagyon jól bírtam a műtétet, magamon is meglepődtem. Ezt helyi érzéstelenítésben csinálják, tehát gyakorlatilag végig tudatomnál voltam. Egy picit kellemetlen volt, hogy matatnak a fülem körül és zajlanak az események, de különösebben nem zavart és nem is fájt” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top