nlc.hu
Sztárok
Sándor Péter műtétje

Ismét műteni kellett az Operettszínház színészét, Sándor Pétert

Sándor Pétert már harmadszor kellett megműteni ugyanazzal a problémával.

Az Operettszínház idén februárban függesztette fel Sándor Péter szerződését, aki ennek ellenére szeptemberben visszatérhet a színpadra.  A 36 éves művészt időközben meg is kellett műteni – értesült a Bors.

Ismét műteni kellett az Operettszínház színészét, Sándor Pétert

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“A pontos orvosi diagnózist most nem tudom felállítani, de többnyire pszichoszomatikus, ami a gyomrommal történik. Öt éve kezdődött, és a harmadik ilyen beavatkozás volt, remélhetőleg ez most már jól sikerült. Genetika is nyilvánvalóan, de hát a mi szakmánk egy stresszes szakma, és én eleve stresszesebb, nagyobb feladatokat szoktam elvégezni, nagyobb a felelősség. Éreztem, hogy nehezen megy le a falat, és megakad. Mondhatni, hogy bizonyos dolgokat nem tudtam már megemészteni az életben, de ez egy összetettebb kérdés” – mondta Sándor Péter, aki a kilenc főszerepéből kettőt kapott egyelőre vissza, és először a Jekyll&Hyde címszerepében láthatja majd őt a közönség.

Korábban a színész az nlc.-nek is nyilatkozott kirúgása kapcsán, ami előtt érthetetlenül állt.

“Nincs kedvem semmit csinálni, nem tudom mi lesz, mert mélységesen csalódtam a szakmámban. Nem tudom, hogy ezen az úton szeretnék-e tovább járni. A társulati tagok nagy része a támogatását fejezte ki, azok pedig akik ismeretlenül köpködnek, nem tudok velük mit kezdeni és nem is akarok”- mondta korábban Sándor Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top