nlc.hu
Sztárok
Szabó Erika visszatér a színpadra egy évvel a szülés után

Szabó Erika visszatér a színpadra egy évvel a szülés után

A színésznő szerencsésnek érzi magát, hogy fokozatosan tud visszatérni a színházba.

Szabó Erika tavaly októberben adott életet első gyermekének, Nolennek. „Nagyon jól érzem magam, a kisfiam igazán nyugodt baba; úgy érzem, jól működünk együtt. Persze még tanuljuk egymást, hiszen folyamatosan érnek bennünket új helyzetek, de eddig minden a legnagyobb rendben ment” – mondta korábban az anyaságról a színésznő.

Bár az elmúlt hónapokat a kisfiával és a családjával töltötte, a napokban bejelentette, hogy hamarosan visszatér a munkájához, és két darabban is láthatják majd a nézők a Thália Színházban.

Szabó Erika

Fotó: Olajos Piroska

„Izgatott vagyok a visszatéréssel kapcsolatban, de vegyes érzéseim vannak. Talán számomra nehezebb időszak lesz, hiszen otthon kell hagynom Nolent. De jó kezekben lesz, ha dolgozom, mert a férjem és a nagyszülők is a segítségünkre vannak. Megbeszéltük, hogy ki, mikor lesz vele otthon” – mesélt Szabó Erika a visszatérésről a Borsnak.

Elmondta azt is, hogy szerencsésnek érzi magát, mert fokozatosan tud visszatérni, az évad elején és végén lesz egy-egy bemutató, és havonta csak négy-öt előadása lesz, így nem kell sokat távol lennie a picitől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top