nlc.hu
Sztárok
Sztárparádé Dylan Sprouse filmjének vetítésén

Sztárparádé volt Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse filmjének itthoni, exkluzív premierjén – képek

Több magyar és külföldi híresség is tiszteletét tette a bemutatón.

Szombat este egy exkluzív, vörös szőnyeges esemény előzte meg Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse legújabb filmjének, a The Duelnek a premier előtti vetítését, amire a BOTANIQ Turai Kastélyban került sor. Több hazai és külföldi sztár is tiszteletét tette, és bár az időjárás nem kedvezett az eseménynek, nagyon jól érezték magukat.

Képeink a bemutatóról: 

Megnézem
Összes kép (11)

Röviden a filmről: 

Amikor Woody megtudja, hogy legjobb barátja lefeküdt a barátnőjével, egy nem mindennapi párbajra hívja őt, és elviszi baráti társaságukat a határon túlra egy titokzatos és lenyűgöző birtokra.

Mivel Dylan Sprouse nagyon megszerette Magyarországot, mióta együtt van a magyar szupermodellel, nem volt kérdés számára, hogy itt is szeretne bemutatót tartani. A színész és Palvin Barbara 2018 óta alkotnak egy párt, az esküvőjüket pedig tavaly tartották Magyarországon, a Palvin család vidéki birtokán. 

A szerelmesek szűk családi és baráti körben keltek egybe. Minden úgy sikerült, ahogy azt álmaikban elképzelték. Palvin Barbit az édesapja kísérte az anyakönyvvezető elé, a ceremónián pedig jelen volt a párja családja is. A két família egyébként most először töltött huzamosabb időt együtt és nagyon jól kijönnek egymással – írtuk korábban az esküvőről.

Kiemelt kép: Trenka Attila

Kiemelt kép: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top