nlc.hu
Sztárok
Dancing with the Stars 2024 versenyzői

Ma leleplezik a Dancing with the Stars új évadának versenyzőit

Idén ősszel már az 5. évad érkezik a TV2-re a táncos show-műsorból.

Hétfőn leleplezi a TV2 a Dancing With The Stars új évadának a versenyzőit. Kiderül, kik szállnak harcba a táncos show-műsor kupájáért. A nagy leleplezést élőben lehet követni a TV2Play-en, 17 órától.

Egy nagyszabású rendezvény során bemutatják azt a 10 hírességet, akik tánccipőt húznak a Dancing with the Stars 5. évadában. Sőt arra is fény derül, ki lesz az idei évad online riportere.

Korábban felmerült, hogy Tóth Gabi lehet a Dancing with the Stars idei évadának egyik versenyzője. Az énekesnőnek ugyanis a tánc lett az új szenvedélye az éneklés mellett. A Blikk tavasszal arról cikkezett, hogy nemcsak a Tina Turner-emlékkoncertre való készülés miatt töltött több órát márciusban a próbatermekben és kezdett gyakorolni, hanem mert versenyezhet is a 2024-es műsorban.

Egy másik felröppent pletyka szerint a profi  táncosnők közül Stana Alexandra már nem fog szerepelni az idei évadban, ugyanis feltűnt egy augusztusi interjújában, hogy már múlt időben beszélt a táncos show-műsorról, valamint kiemelte azt, hogy új feladatokra készül.

Ők voltak az előző évadok győztesei:

1. évad: Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan
2. évad: Tóth Andi és Andrei Mangra
3. évad: Csobot Adél és Hegyes Bertalan
4. évad: Krausz Gábor és Mikes Anna

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top