nlc.hu
Tabuk nélkül

Te mindent tudsz a hüvelyfolyásról?

Teszt: Te mindent tudsz a hüvelyfolyásról?

Tudod, miért változhat meg a hüvelyi folyás? Mi az a pont, amikor már orvoshoz kell fordulni? Teszteld magad, mennyire vagy tisztában a testeddel!
Hüvelyi folyás-teszt

Sok nő úgy hiszi, hogy a hüvelyi folyás betegségre utal.  Ez csak akkor igaz, ha a folyás szokásos mennyisége és minősége megváltozik, és olyan jellegzetes tüneteket mutat, amelyek egyértelműen problémát sejtetnek a háttérben. Mennyire vagy tisztában ezekkel a tünetekkel, jelekkel? Mi a megoldás a problémára? Te tudod a válaszokat? Teszteld magad!

Teszt: Te mindent tudsz a hüvelyfolyásról?

Hüvelyfolyás-teszt

Teszteld magad, mennyire vagy tisztában a testeddel!

Tipp: Hüvelyfertőzés esetén, a célzott kezelés mellett érdemes a hüvelyflóra helyreállításáról is gondoskodni, hogy a hüvelyi folyás is a normális kerékvágásba visszaálljon. Gombás hüvelyfertőzés esetén a váladék színe fehér vagy sárgásfehér lesz, állaga pedig darabos, túrószerű, viszont szagtalan. A bakteriális fertőzés jellegzetes tünetei pedig a híg és bőséges, halra emlékeztető szagú, szürkésfehér színű folyás, ami mellé enyhe égő, kellemetlen érzés is társulhat.

(Nyitókép:  Getty Images/Happycity21)

Hirdetés

A hármas hatású Vitagyn C hüvelykrém segít a hüvelyflóra helyreállításában


A Vitagyn C hüvelykrém bakteriális vaginózis megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A hármas hatású hüvelykrém C-vitamin és tejsavtartalmának köszönhetően (1) helyreállítja a hüvely élettani pH-értékét, ezzel (2) gátolja a kórokozók szaporodását, a maltodextrin nevű összetevője (3) táplálja a szervezet saját Lactobacillus-flóráját, így segít a hüvelyflóra helyreállításában. A C-vitamin közismerten kiváló immunerősítő és antioxidáns. A Vitagyn C hüvelykrém a kezelőorvossal egyeztetve várandósság és szoptatás alatt is használható. 
vitagyn

 

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz
Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top