Trend

Anyaszült meztelenül szelfizett a világhírű szupermodell

Ashley Graham a szaunából kilépve villantotta meg bájait közel 8 millió Instagram-követője legnagyobb örömére. Ő lesz a Miss Universe 2018 thaiföldi döntőjének egyik műsorvezetője.

Provokatív fotót osztott meg magáról az Instagramon Ashley Graham, a Sports Illustrated címlaplánya – jelenti a Daily Star. „Épp most léptem ki a szaunából” – kommentálta a képet a 31 éves amerikai modell, aki Steve Harvey komikus mellett a Miss Universe 2018 thaiföldi döntőjének műsorvezetője lesz.

Fotó: Instagram

Ashley, aki a szaunán kívül szívesen hordja az egyik magyar tervező ruháit, nem először posztolt hasonlóan kihívó anyagot magáról. Egy nemrég megosztott videóban például azt szemléltette, milyen nehéz megfelelően rögzíteni a melleit, mielőtt estélyibe bújna.

A Miss Universe idei versenyében 94 ország szépségei versengenek egymással a világ legszebbje címért. Magyarországot Kecskés Enikő képviseli majd a holnapi döntőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top