Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Trend

Kócos babahaj, a legcukibb frizuratrend felnőtteknek

Azok a rövidke, rakoncátlan hajtincsek, amik miatt eddig nem sikerült tökéletesre az összefogott frizurád. Mostantól ezen sem kell aggodalmaskodni, mert ez most az egyik legmenőbb a kifutókon.

Tuti mindenkinek vannak bosszantó emlékei, mikor a megzabolázhatatlan hajtincseket zselével vagy óriási adag hajlakkal, esetleg a hajszárítóval próbálta eltüntetni. A legelszántabbak ollóval vagy borotvával is nekimentek, csak hogy eltüntessék a babahajszálakat.

Babahaj a kifutón

Lehet, hogy az egyre fiatalabb modellek inspirálták a legújabb frizuratrendet, nekik ugyanis nem okoz gondot, hogy babahajat villantsanak a nap bármely szakában. Ez még mindig kellemesebb látvány, mint egy másik frizuraújdonság, a pocsék haj. Ez utóbbit egészen rövidke babafrufru jellemzi, amit mintha elrontottak volna.

Akik divatba hozták a babahajat

A babahaj egyik ikonikus viselője Kaia Gerber, Cindy Crawford hasonlóan híres lánya, akinek igazán cuki babahaját a 2018-as londoni Fashion Awardson is megcsodálhattuk. Itt ugyanis egy középen elválasztott, de alapvetően kócos hatású, a babatincseket szabadjára engedő frizurával jelent meg.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Címlap

top