Trend

Tekergő kígyók és csupasz combok a vörös szőnyegen – az MTV VMA 2019 leg-leg-leg ruhái

Az MTV VMA idei gáláján többen is élő kígyót viseltek kiegészítő gyanánt. Ettől eltekintve az ilyenkor szokásos pőre parádét prezentálták a hírességek.

Az MTV Video Music Awards szokásos, nyár végi vörös szőnyeges pőre parádéján utoljára kilenc (!) évvel ezelőtt Lady Gaga mutatott érdemben meghökkentőt az ikonikus húsruhával. Ezt akár csak megközelítő momentummal azóta sem gazdagodott a divattörténelem ezen a gálán. Idén pláne nem. 

Tana Mongeau

Tana Mongeau (Fotó: Kevin Mazur/WireImage) 

Tana Mongeau amerikai YouTube-sztár – akiről abszolút ér most hallani életedben először és akár utoljára is – szettjével elég egyértelműen Britney Spears 2001-es VMA-s produkcióját kívánta megidézni, melyet a popsztár egy hasonló, albínó tigrispitonnal a testén adott elő. 

H.E.R.

H.E.R. (Fotó: Bryan Bedder/WireImage)

A kígyó mint kiegészítő olyannyira „eredeti” megoldásnak bizonyult, hogy az énekes-dalszerző H.E.R. is hozott magával egyet az idei díjátadóra. Igaz, ő legalább nem egy albínó példányt, bár jó eséllyel csak azért, mert a hagyományos színvilágú kígyó jobban passzolt az overalljához.

FKA twigs

FKA twigs (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

FKA twigsre mintha készülődés közben ráborult volna a gardrób, és magán is hagyta volna a testén fennakadt ruhákat. Egyszersmind bemutatta, hogyan villants majdnem bimbót és majdnem csípőcsontot úgy, hogy közben rétegesen vagy öltözve.

Camila Cabello

Camila Cabello (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Camilla Cabello szettjén a menyasszonyi viselet, a tóga, valamint a textilpelenka stílusjegyei egyaránt felfedezhetők voltak, és ez nem vált előnyére. 

Ava Max

Ava Max (Fotó: Aaron J. Thornton/Getty Images)

Ava Max nemcsak a zenéjében, de külső megjelenésében is többnyire következetes ötlettelenséggel másolja Lady Gagát. Ezúttal tevepatás szuperhős Lady Gagának öltözött.

Heidi Klum

Heidi Klum (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for MTV)

A nyolcvanas évek divatjának találkozása az ágyékkötővel a Nedo márkától, Heidi Klum prezentálásában.

Alison Brie MTV VMA 2019

Alison Brie (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Alison Brie mintha egy olcsócska halloweeni „szexi boszorkány” jelmezt aggatott volna magára. Pedig valójában ez egy Elie Saab ruha. A tervező helyében mondjuk nem lennénk különösebben büszkék rá.

Gigi Hadid és Bella Hadid

Gigi Hadid és Bella Hadid (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Gigi és Bella Hadidnak sikerült úgy összeöltözni, hogy elkerülték a vonatkozó kliséket, és a legkevésbé sem hajaztak Hamupipőke gonosz mostohatestvéreire. 

Halsey

Halsey (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for MTV)

Nos, valahogy így néz ki egy tűpontosan az MTV VMA-re való outfit. Mutat és takar, merész és a maga módján még finom is egyszerre. És akkor ott van még az a szivárványos választék…

Keke Palmer

Keke Palmer (Fotó: Jim Spellman/FilmMagic)

Keke Palmer viselte talán a legtöbbet takaró ruhát az idei gálán, ezzel együtt mégis ő volt az egyik – jó értelemben véve – legfeltűnőbb jelenség a vörös szőnyegen. És nem csak a kanárisárga flitterek miatt.

Taylor Swift

Taylor Swift (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Taylor Swift testén szintén nem maradt különösebben sok fedetlen felület, a Versace blézerruha és a Christian Louboutin combcsizma kombinációja azonban így is betalált.

Zara Larsson

Zara Larsson (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Zara Larsson svéd énekesnő Giambattista Valli estélyije akár egy sokkal elegánsabb gálán is simán bevethető lett volna. Még úgy is, hogy az anyagában kétségkívül van valami lepedőszerű.

Abby Champion, Anok Yai, Lineisy Montero, Cara Taylor és Hinandra Martinez

Abby Champion, Anok Yai, Lineisy Montero, Cara Taylor és Hinandra Martinez (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images for MTV)

A végén pedig még megmutatjuk ezt a csapatot, akik egyesével is stílusosabbak voltak, mint a megjelentek többsége együttvéve. Abby Champion, Anok Yai, Lineisy Montero, Cara Taylor és Hinandra Martinez topmodellek Marc Jacobs kreációit viselték abból az alkalomból, hogy a tervező az ettől az évtől bevezetett A Divat Úttörője díjat vehette át a gálán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top