Trend

Mindenki az anyukán nevet, akinek nem sikerült arcmaszkot csinálnia a melltartójából

Mivel több országban is hiány van a maszkokból, ezért az emberek próbálnak mindenféle megoldást találni arra, hogy házilag pótolják a védőfelszerelést. Hódít az a trend is, hogy melltartókat alakítanak maszkokká. Egy anyukának sajnos ez nem sikerült.

A koronavírus elleni védekezésben fontos szerepet játszik az arcmaszk, amiből viszont a világ több pontján hiány van. Számos megoldás lett már ezek pótlására, például varrodák szálltak be a gyártásba, de születnek olyan alternatív megoldások is, amikor egy mindennapi ruházati cikkből próbálnak meg maszkot kialakítani. Utóbbit fedezte fel egy brit anyuka, Gemma Herman, aki számos olyan posztot látott az interneten, amiben melltartóból készítenek maszkot.

Gemma úgy döntött, kipróbálja az új divatot. Az egyetlen probléma csak az volt, hogy neki 95-ös a melltartómérete, így már az első teszt során kiderült, nála ez a módszer nem fog működni.

A negyvenéves anyuka melltartója az egész fejét elfedte, mondjuk így legalább teljes védelmet nyújt. Amikor férje meglátta, Gemma mi csinál, óriási nevetés tört ki. Úgy döntöttek, hogy a nő melltartós fejéről készült fotókat megosztják a Facebook-ismerőseikkel is. A posztot több mint 6 ezren osztották meg, így jó kedvedre derített egy csomó embert az anyuka őrült ötlete.

(via)

További cikkek a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top