nlc.hu
Trend
Benny Harlem, a legszebb férfi haj

Benny Harlem: egy családapa minden idők legszebb hajú influenszere

Benny Harlem egyedülálló hajkoronájával nem csupán a közösségi oldalak sztárja, hanem a Guiness Rekordok könyve is jegyzi különleges külsejét.
Férfi fodrász - Fotó: Pexels

A kaliforniai Benny Harlem 2016-ban lett igazi sztár, amikor a közösségi oldalak felhasználói felfedezték nem mindennapi hajkoronáját. A sikerhez akkor nagyban hozzájárult, hogy a művészként és modellként is jegyzett férfi kislánya, Jaxyn örökölte édesapja elképesztő haját: a közös képeiket egyszerűen imádta az olvasóközönség.

Harlem azóta is nagy híve a minél természetesebb stílusnak a haj, illetve a frizura terén, és erre tanítja kislányát is, hogy ő is úgy szeresse a haját, ahogy van. Ahhoz, hogy valóban minél kevesebb kemikália érje a hajukat, apa és lánya elmondásuk szerint otthon, saját, természetes alapanyagokból készítik házi samponjukat.

„Úgy tekintek a hajamra, mint egy növényre, amit ápolni kell. Ezért is készül otthon a sampon természetes alapanyagokból, ahogy a család étkezése is a tisztaság, az organikusság jegyében telik. Mindent magunknak fűzünk” – árulta el Harlem.

A Guiness-rekord a frizura méretével 2018-ban jött: akkor Harlem Instagram-rajongóinak száma átlépte az 500 ezret. A sikerszéria azonban hamarosan megbicsaklott, amikor kitört a botrány, mert a frizuramodell állítólag túlárazva, átcsomagolt palackokban árult valójában sokkal olcsóbb hajápolási szereket követőinek. Lényegében azóta sem derült ki, hogy Harlem valóban átverte-e követőit, de valami akkor megbicsaklott.

Harlem azóta az Instagram-oldalára viszonylag ritkán tölt fel képeket, amelyek továbbra is arról tanúskodnak, hogy a haja milyen csodálatos.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció. 

Még több elképesztő hajkorona az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top