Trend

Ebben az étteremben kísértetekkel vacsorázhatsz

A szó szoros értelmében véve szellemes megoldás...
Szellemes megoldás

A szó szoros értelmében véve szellemes megoldással rukkolt elő egy michigani olasz étterem, a Trattoria Pizzeria Da Luigi, hogy a kötelező távolságtartás miatt se tűnjön nyomasztóan üresnek a vendéglátóhely.  

Az államban néhány napja nyithattak meg újra az éttermek 3 hóapos kényszerszünet után, azonban a járványügyi intézkedések miatt csak maximum félházzal üzemelhetnek. A fennmaradó helyeket barátságos kísértetekkel töltik fel.

“Szerettem volna valami olyat, ami jelentéssel bír, tekintettel a jelenlegi helyzetre és arra, hogy be kell tartani a kétméteres távolságot. Kirakati bábukat viszont nem akartam” – magyarázta Luigi Cutraro, az étterem tulajdonosa.

A kísértetek ötlete a tulajdonos nejében fogalmazódott meg. A bábukat seprűk és fehér abroszok segítségével készítették el és mindegykre került valamilyen díszítés is, például szem, száj, napszemüveg vagy épp bajusz.

Cutraro elmondása szerint a vendégeknek eddig bejött a dekoráció.

(Nyitókép: Getty Images)

Éttermek a korona idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top