Trend

Így néz ki a koronavírus-kompatibilis manikűr-szalon

Járványügyi szempontból szinte kikezdhetetlennek tűnik a kreatív megoldás.

Míg Magyarországon a koronavírus-járvány első felvonása viszonylag kevés fertőzéssel zajlott le, az Egyesült Államokban továbbra is tombol a covid-19, ahol ma már naponta több tízezer új fertőzésről érkeznek hírek. 

Nem csoda, ha az otthoni önkéntes karantéban ülő amerikaiak egyre nehezebben bírják, különösen, hogy egyre jobban hiányoznak az olyan, korábban teljesen hétköznapinak számító szolgáltatások, mint a fodrász vagy a manikűrös.

Egy internetes híresség, a The Fat Jewish néven tízmillió Instagram-követőt felhalmozó Josh Ostrovsky a Babe nevű márkával közösen találták ki a műkörmös-buszok intézményét, amelyek rövidesen több amerikai nagyvárosban is feltűnhetnek.

A food truckokra hajazó járművekben egyszerre két manikűrös tudja fogadni a vendégeket, természetesen a járványügyi előírások betartásával. Ez annyit jelent, hogy a kedves vendégek az utcán állnak a kezelés alatt, a kezüket pedig két lyukon keresztül nyújthatják be a teljes védőruhát, maszkot és kesztyűt viselő manikűrös szakemberek elé. 

„Szükségetek van rá, mert három hónap után a körmötök már úgy néz ki, mint a trágyadomb!” – hangzik a pimasz reklámszlogen, ami bizonyára ideget ér azoknál, akik az otthoni karanténban ülve alig várják, hogy újra felkereshessék a kedvenc kozmetikusukat vagy fodrászukat. 

A mani truck néven emlegetett mozgó műkörmös-szalonok egyébként teljesen ingyenes szolgáltatást nyújtanak majd, Ostrovsky ígérete szerint pedig rövidesen guruló pedikűrt kínáló autókkal bővítik majd a flottát. 

További cikkeink a manikűrözéssel kapcsolatban:

Koronavírus-kompatibilis műkörmös-szalont talált ki egy vállalkozó

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top