Trend

10 bizonyíték, hogy a barackok ihlette körmök a nyár kedvencei

A barackszín az egyik legnépszerűbb nyári körömlakk árnyalat, a fotókat elnézve nincs min csodálkozni.

Pasztell és neon változatban is jól mutatnak a barack színű nyári manikűrök, melyek extra dekorációt sem igényelnek, hogy érvényesülni tudjanak. A rózsaszín méltó ellenfeleként is felfoghatjuk a barack színt, sőt, nude körmök helyett is érdemes kipróbálni ezt a gyümölcsös árnyalatot.

Pasztell barackos manikűrök

A macaron árnyalatok minden lágysága benne van ezekben a színekben, irodabarát manikűrök nem is igényelnek nála többet. Helyezzük a hangsúlyt körmeink formájára, reszeljük szép ívesre őket és hagyjuk, hadd érvényesüljön a barack szín a maga szépségében.

Élénk barack színű manikűrök

A nyári barnasághoz szuperül illenek a neonos árnyalatok, az élénk színű manikűrök szinte világítanak körmeinken. Ha szereted az ilyen vad árnyalatokat, érdemes kipróbálni a barackszín neon változatát is, kedvencünk a témában a lenti negatív tér manikűr, mely ízlésessé teszi az összhatást.

Egzotikus minták, barack színű manikűrök

Jól láttátok, becézhetnénk korall színnek is, hiszen a rózsaszín és narancssárga tengelyen, valahol félúton (vagy épp máshol) elhelyezkedő árnyalatokkal valóban nem csak a barackszínt illetik, ennek köszönhetően pedig remekül illenek a trópusi hangulatot árasztó körömdekorációk. Jöhetnek a gyümölcsös minták, a pálmalevelek, a flamingók – persze csak mértékkel!

Geometrikus minták

Minimalista lelkületűek számára egész biztos, hogy szimpatikusabbak lesznek az alábbi ötletek: geometrikus minták, hajszálvékonyan megrajzolt képecskék, semmi sallang, semmi túlzás. 

Egyszerű barack színű manikűrökre a lenti videóban is jó ötleteket találsz:

Hogy ne csak színesek, ápoltak is legyenek körmeink:

10 barack színű nyári manikűr

10 barack színű nyári manikűr (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top