nlc.hu
Trend

Előnyös nadrágok vastag combra

Ilyen nadrágokat hordj, ha vastag a combod!

Zavar, hogy vastagok a combjaid? A megfelelő nadrágfazonnal könnyű ellensúlyozni a problémát. Mutatjuk a legelőnyösebb fazonokat, és arra is tanácsot adunk, hogyan viseld őket. A legtöbb nadrág esetében az a jelszó, hogy ne akarj egy számmal kisebbet venni!

Bő szárú

Vastag combok esetén a bő szárú nadrágok – így például a szupertrendi palazzo fazon – egyértelműen az első számú barátaid. Minél lazább és bővebb a szár, annál kevésbé mutatja meg a combok formáját, vastagságát. Abban az esetben viszont, ha alacsonyabb termetű vagy, érdemes az ilyen nadrágokat magas sarkú vagy magas talpú cipővel hordani.

Bő szárú nadrágok

Bő szárú nadrágok, ha vastagabb a combod (Missguided és Asos)

Élére vasalt

Az egyenes szárú, élére vasalt nadrágok optikailag nyújtják a lábakat és vékonyítják a combokat. Arra viszont figyelj oda, hogy megfelelő méretet válassz: ha a kisebb és a nagyobb között vacillálsz, akkor inkább a nagyobbat! A lényeg, hogy a combrésznél ne feszüljön annyira a nadrág, hogy az él esetleg kisimul, eltűnik, akkor ugyanis nem hogy vékonyabbnak, de még vastagabbnak tűnnek benne a combjaid.

Élére vasalt nadrágok

Élére vasalt nadrágok, ha vastagabb a combod. (Mango, Asos)

Öltönynadrág

A maszkulin stílusú, combrésznél bővebb, majd a boka felé enyhén szűkülő öltönynadrágok is előnyösek. Itt is fontos persze, hogy olyan méretet válassz, melyben kényelmesen elférsz, a szabás ugyanis éppen ezt teszi lehetővé, és csak így tudja elrejteni a vastagabb combokat.

Női Öltönynadrág

Öltönynadrág teltebb combú hölgyeknek (Mango, H&M)

Paperbag

Bár paperbag derékmegoldással többféle szabású nadrág is kapható már, a „szabályos” paperbag fazon a csípő és a comb vonalában általában bővebb, valóban kissé zsákszerű, és csak a lábszár irányában szűkül. Ez a nadrágtípus akkor fog a legjobban állni, ha a vastag combjaidhoz vékony derék társul, ebben az esetben ugyanis utóbbira kerül a hangsúly.

Paperbag nadrágok

Paperbag nadrágok (H&M és Ardene)

Jogger

A jogger, vagyis a melegítőnadrág szabás – készüljön bármilyen anyagból is, a pamuttól akár a selyemig – szintén kiválóan elrejti a vastagabb combokat. A kulcs ugyanakkor itt is az, hogy ne akarj egy számmal kisebbet venni, a lényeg ugyanis, hogy teljes egészében minél lazább legyen a nadrág.

Nadrág vastag combra Jogger

Jogger nadrágok (H&M, C&A)

Még több divattipp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top