Trend

Ötven fölött is menő a tetkó – állítja ez a nő

Állítását bizonyítandó, televarratta a testét Kerstin.

Kerstin 55 éves, taxisofőr Lipcsében, és láthatóan nagyon elégedett az életével. Egyetlen szenvedélye van: a tetoválások. Ha bárki azt hinné, nyilván évtizedekkel ezelőtt letette már a garast a tetkók mellett, az téved. Kerstin 5 évvel ezelőtt sétált be életében először tetováló szalonba, és annyira rákapott a dolog ízére, hogy azóta sem tud, és nem is akar leállni.

A nő célja, hogy bebizonyítsa, igenis jól néznek ki idősebb embereken is a tetoválások. És bizony nem sajnálja a pénzt és a bőrfelületét sem, hogy ezt igazolja. Mostanáig nagyjából 30 ezer eurót költött kedvtelésére, ami forintosítva csaknem 11 millió.

„Nem iszom, nem dohányzom, utazni sem szoktam és nem élek fényűző életet. De a tetoválásokat imádom. Szerintem az oldalamnak azért van annyi követője, mert imponál az embereknek a dilis, színes egyéniségem” – mondja a nő.

És mit gondol arról, hogy fog kinézni a teste pár évtized múlva?

„Mindannyian megöregszünk, az élet már csak ilyen. És a ráncos bőr nem túl dekoratív, tök mindegy, vannak-e rajta tetoválások” – mondja.

Forrás: Daily Star

Ha te is rajongsz a tetoválásokért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top