nlc.hu
Trend

Garnélarák köröm

Durva: igazi garnélarákokból készít műkörmöt egy szalon

A manikűrszalon undorító vagy épp szokatlan megoldásairól hírhedt: két másik specialitásuk a hímvessző és a koronavírus-köröm.

Egy manikűrszalon, amely korábban már villantott néhány rendhagyóbb műkörömkreációt – ide értve a pénisz alakú körmöket – megint sokkolta a követőket egy újabb durva „műalkotással”, ezúttal igazi garnélarákokból készít műkörmöt…

garnélarákos köröm

Fotó: Nail Suny Instagram

A Los Angelesi központú Nail Sunny szalon rendszeresen feszegeti a határokat, amikor körömdíszítésekről van szó, de a garnélarákos manikűrjük talán eddig a legundorítóbb. A szalon által megosztott videó elején még nem sejtheti az óvatlan néző, mivel áll szemben, hiszen a felvételen egy szakember formálja épp valaki körmét. A dolgok azonban hamar megváltoznak, miután a technikus lefejezi a garnélarákokat, kikaparja a belsejüket, majd a páncélt az ügyfél ujjbegyére illeszti.

Viccnek persze lehet jó (bár ki tud ezen nevetni?), reméljük, senkinek nem jut eszébe komolyan garnélás körmöket csináltatni magának. Bár egyesektől minden kitelik: ugyanebben a szalonban történt, hogy az egyik kliens akril körmeit élő hangyákkal töltöttek meg, ami sokakban kiverte a biztosítékot, jogosan.

Amikor a szalon épp nem élő állatokkal kegyetlenkedik, bizarr kreációkat készít: pizza-, hímvessző, sajtreszelő, sőt koronavírus alakúra manikűrözi a körmöket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tutorialnailsunny

💅🏻Nail Sunny 💅🏻 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top