nlc.hu
Trend

2021-es frizura divat

Vagány és az eddigieknél merőben mást hoz a 2021-es frizura divat

2021 olyan újításokat és sokszínűséget ígér a frizurák terén, hogy mindenki meg fogja találni a hozzá legközelebb állót. Milyen hajszínnel és fazonnal hódíthatsz idén? Mi már tudjuk!

Nézzük milyen hajszínek, formák lesznek a befutók a 2021-es évben.

A merész pixie

Jó eséllyel lehet 2021 egyik legkeresettebb fazonja. A pixie-k közül most az oldalt és hátul extra rövid, felül pedig kócos, tépett fazonok a legsikkesebbek. Vagány, határozott, mégis nőies külsőt kölcsönöznek viselőjüknek.

Vagány pixie

Aki merész, az a frizura alsó részét még jobban felnyírathatja. Az extra rövid rész még jobban kiemeli a pixie frizurát. (Fotó: Getty Images/talip)

Hippi shag

A shag, vagyis a tépett lob frizura egy régi-új visszatérő, hiszen majdnem minden szezonban visszakacsint a múltból. A fazon a 70-es években született meg, kócos, szélfútta hatást keltő formája jól illett a hippikorszakba, és most úgy néz ki, a 2021-es évben is kedvelt lesz.  

Bob, a nagy visszatérő

Igazi, klasszikus forma, ami nem megy ki a divatból. Számtalan variációja felbukkant már az évek során, és a szakértők szerint még sokáig velünk is marad. A hátulról előre fokozatosan hosszabbodó, állig érő bob most még sikkesebb, ha oldalra húzott frufruval egészítjük ki. Az aszimmetrikus fazon kerek archoz is jó választás.

Frizuratrendek 2021

A bob frizura igazi jolly joker, ami frufruval és anélkül is divatos választás ebben az évben is (Fotó: Getty Images/CoffeeAndMilk)

Napszítta haj

Világos, könnyed, a tenger hullámait idéző napszítta „strand” frizura is nagy divatját élheti idén. Nem igényel teljes festést, egy-egy tincs világosításával már elérhető a hatás. Szőkék és barnák számára lehet ez jó választás.

Mély oldalválaszték

A mély oldalválaszték igencsak hamar az egyik legdominánsabb hajtrenddé vált, amennyire egyszerű, annyira szofisztikálttá is teszi a megjelenést. Hossztól és textúrától függetlenül remekül mutat és stílusossá teszi a megjelenést.

Természetes hatású fizurák

A modoros, erősen belőtt hajakkal ellentétben a középen vagy oldalt elválasztott, laza esésű, csillogó hajzuhatagok vagy a lágyan leomló, habkönnyű loknik kerülnek előtérbe. A rövid frizurák esetében a szélfútta bubifazonok képviselik a természetes, illetve a könnyed stílust.

2021-es hajtrendek

Könnyed loknik (Fotó: Getty Images/Deagreez)

És mi a helyzet a hajszínek terén?

Fekete egy kis kékkel

2021-ben a fekete hajszín reneszánszát éli, amit – visszafogottan ugyan, de – egy kis kékkel vagy zölddel bolondítanak meg. A finom árnyalatok egyes tincsekre vagy a hajvégekre kerülnek.

Frizuratrendek 2021

Érdemes feldobni egy kis kékkel a fekete hajat (Fotó: Getty Images/Marco_Piunti)

Tweed haj

A balayage egyik formája a tweed haj, ami finom földszínekkel tört utat magának a divat világába. Ehhez a megoldáshoz a szakemberek vagy egy világosabb alaphajszínt választanak, hogy jobban kiegészítsék a világosszőke kiemeléseket.

Vattacukor árnyalatot mindenkinek

A vattacukor visszafogott, pasztell rózsaszínjéhez hasonlítható az év másik nagy trendje, aminek egyhangúságát bátrabb – például rózsaarany – árnyalatokkal lehet kiegészíteni.

Ezek a frizurák hódítanak 2021-ben

Nemcsak fesztiválszezonra (Fotó: Getty Images/Vagengeym_Elena)

Légy képben! Ez a divat 2021-ben:

via

(Nyitókép: Getty Images/ShotPrime)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top