nlc.hu
Trend

Ella Emhoff, Kamala Harris mostohalánya

Megőrül a divatvilág Kamala Harris mostohalányáért, Ella Emhoffért

Kamala Harris mostohalánya, Ella Emhoff modellkarrierje nem egészen két hónapja indult, ám máris túl van az első címlapján és a kifutón is bemutatkozott. Mindemellett divattervezőként is bontogatja a szárnyait.

Egy kockás Miu Miu kabátruhában és persze a kötelező maszkban sétált be Joe Biden elnöki beiktatására Kamala Harris mostohalánya, Ella Emhoff. Az alelnök férje, Doug Emhoff első házasságából született 21 éves lányára már korábban felfigyeltek a modellügynökségek, azonban mégis ez volt az a pillanat, ami meghozta számára az áttörést. Alig néhány nappal később leszerződtette a világ egyik vezető modellügynöksége, az IMG Models. Emhoff ekkor úgy nyilatkozott, a modellkedést ijesztő világnak tartja, ugyanakkor úgy látja, hogy az iparág átalakulóban van és éppen most válik sokszínűbbé.

Joe Biden beiktatási ünnepségén

Joe Biden beiktatási ünnepségén (Fotó: Win McNamee/Getty Images)

A lány és bátyja, Cole szülei 2008-ban váltak el, de édesapjuk és édesanyjuk között kiváló maradt a kapcsolat, és megszerették mostohaanyjukat is, akit Momalának szólítanak. „Valóban egységet alkotnak, mint egy háromfős szülői csapat. Nagyon klassz” – nyilatkozta erről Ella a New York Timesnak.

Emhoff a neves New York-i Parsons Dizájniskola textil szakos hallgatója, és várhatóan idén diplomázik majd. Brooklyn Bushwick negyedében él. A ruhái és kiegészítői egy részét ő maga készíti, kedvenc technikája a kötés. Az Instagramra legszívesebben a saját kötésű kreációiban posztol.

Ella Emhoff saját készítésű ruháiban

Ella Emhoff saját készítésű ruháiban (Fotó: Instagram/ellaemhoff)

Mindemellett tetoválásokat is készít, mégpedig a saját testére. Jelenleg már 18 ilyen tetkója van. „Megcsináltam a klasszikusokat: a kutyám nevét és egy kis virágot. Aztán nemrég megcsináltam az első komolyabbat is: egy lazacot, aminek egy virág lóg ki a szájából. Nagyon jó móka. Nem gondolom, hogy valaha is hivatásszerűen művelném, de jó szórakozás, ha csak magadnak vagy egy barátodnak csinálod” – beszélt erről egy magazinnak. A vizuális önkifejezés más formái is érdeklik: rajzokat, festményeket, kerámiákat is készít.

A kifutói debütálásán is túl van már: februárban a Proenza Schouler divatház New York-i divathéten tartott show-ján mutatkozott be először. „Kicsit nehezen aludtam előző éjjel. Úgy értem, először léptem kifutóra, először dolgoztam ilyen profi környezetben” – fogalmazott a bemutató után zajlott beszélgetésen.

Dust magazin

A Dust magazin címlapján

Ahhoz képest, hogy a modellkarrierje alig két hónapja kezdődött, Ella nem csupán az első kifutós szereplését, de az első címlapját is kipipálhatja: a divattal foglalkozó, európai Dust magazin tavasz-nyári számának címoldalán látható, méghozzá egy saját tervezésű, kötött kardigánban.

„Stílusikon készül” 0 írta Elláról az elismert amerikai divat-szakújságíró, Evan Ross Katz. És valóban. Ellát máris a Z-generáció egyik legígéretesebb tehetségeként emlegetik a divatiparban, aki modellként és divattervezőként is nagy jövő előtt áll.

Ella Emhoff

Ella Emhoff (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows)

„Szeretném látni, hogy srácok, lányok, emberek, mindenki a színes, csíkos nadrágjaimat és ruháimat viseli. Nagyszerű lenne” – nyilatkozta erről Emhoff, aki a Mall NYC márka számára már el is készítette első kapszulakollekcióját.

Még több modell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top