nlc.hu
Trend

Kamala Harris mostohalánya modellkarrierbe kezd

Modellkarrierbe kezd Kamala Harris mostohalánya

Ella Emhoff a beiktatási ünnepség sztárját, Amanda Gormant követi a modellkedés világába.

Az IMG Models modellügynökség tegnap bejelentette, hogy mostantól náluk modellkedik Ella Emhoff, az amerikai alelnök, Kamala Harris mostohalánya. Harris férjének, Douglas Emhoffnak két gyereke van korábbi házasságából, Ella és Cole Emhoff.

A 21 éves Ellára Joe Biden, 46. amerikai elnök beiktatásán figyelt fel a divatvilág.

„Amit viselt és aki volt azon a napon, nagyon önazonos azzal az emberrel, akivel találkozhattam” – mondta a The Timesnak nyilatkozva Ivan Bart, az IMG Models elnöke. „Éppen ezért figyelt fel rá mindenki.”

Modellkedni fog Ella Emhoff, Kamala Harris mostohalánya

Cole és Ella Emhoff Joe Biden elnöki beiktatásán (Fotó: Getty Images)

Ella Emhoff jelenleg a New York-i Parsons School of Design hallgatója, ahol szépművészetet hallgat és főleg textilekkel foglalkozik. A modellkarrier lehetősége azonban nem az elnöki beiktatáson való részvételének eredménye, ő és Bart ugyanis már tavaly nyáron megkezdték a tárgyalásokat arról, hogy Emhoff csatlakozzon az IMG Modelshez.

Az alelnök mostohalánya azt nyilatkozta a The Timesnak, hogy bár a modellkedést ijesztő világnak tartja, úgy látja, hogy az iparág átalakulóban van és éppen most válik sokszínűbbé.

„Ma már nem a testalkat vagy a nemi identitás a meghatározó” – tette hozzá Ivan Bart, akinek az ügynöksége olyan sztárokat képvisel, mint Karlie Kloss, Ashley Graham, Gisele Bündchen, illetve Gigi és Bella Hadid.

Két nappal korábban a cég azt is bejelentette, hogy leigazolták az elnöki beiktatáson óriási sikert arató, 23 éves költő Amanda Gormant is.

További cikkeink a modellek világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top