nlc.hu
Trend

Oltási regisztráció ellenőrzése

Ezen az oldalon ellenőrizheted, sikeresen regisztráltál-e az oltásra

Végre le lehet ellenőrizni, hogy sikeresen jelentkeztünk-e a koronavírus-vakcinára.

Száz nappal a regisztrációs oldal elindulása után végre meg lehet nézni, hogy sikeresen regisztráltunk-e a védőoltásra. Eddig ugyanis a hivatalos oldal semmilyen megerősítő e-mailt vagy más visszaigazolást nem küldött arról, bekerültünk-e az adatbázisba.

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos jelentette be, csütörtök délutántól egy internetes felületen bárki megnézheti, hogy érvényes-e az oltási regisztrációja, mindössze a születési dátumát és a tajszámát kell megadnia.

Mostanra már a felület élesedett, ezen az oldalon ellenőrizheted az oltási regisztrációdat!

Könnyen előfordulhat, hogy nem tölt be az oldal azonnal a terhelés miatt. Ha bejött a weboldal, akkor csak a tajszámot és a születési dátumot kell megadni, majd a Nem vagyok robot biztonsági ellenőrzést kipipálni. Fontos, hogy az oldal alján lévő Értettem gombbal elfogadjuk az adatkezelési tájékoztatót, különben nem fog működni a lekérdezés.

Vakcinaregisztráció ellenőrzése

Egy teljesen új oldalon lehet ellenőrizni, sikeresen regisztráltunk-e a vakcinára (Forrás: képernyőkép)

Ha sikeres volt a regisztrációnk, akkor ezt az üzenetet kapjuk:

IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.

Aki csak pár napja regisztrált, de még nincs a rendszerben, nem kell aggódnia. Aki viszont több hete nincs benne, az az adatvedelem@neak.gov.hu címre írhat, valószínűleg rosszul adta meg adatait.

Zűrzavar az oltások körül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top