nlc.hu
Trend

Izmostest-alakú szilikonruha

Elengedted maga a karantén alatt? Ez a ruha segít!

Kissé bizarr, de bizonyos körülmények között működőképes ötlet, természetesen Kínából.

Tudjuk jól, zárva voltak az edzőtermek, és felelős ember úgy sem megy közösségbe, hogy nyitva vannak, így most egykor gyúrásfüggő férfiak milliói szenvednek világszerte, hiszen valahogy csak vissza kéne szerezni azt a kipattintott felsőtestet, nem igaz?

Ezen segít most egy (természetesen) Kínai cég, a Taobao, amely első látásra bizarr termékével valójában nagyon is létező piaci rést töm (szó szerint) be. Piacra dobták ugyanis

az izmostest-alakú szilikonruhát,

amely pontosan az, aminek hangzik: egy izmos felsőtestet formázó, tapadós réteg, amelyet felvéve bátran hitethetjük el mindenkivel, hogy mi bizony karban tartottuk magunkat a karantén alatt is. Persze csak addig, amíg közel nem jönnek, mert akkor kiderül a turpisság, illetve addig, amíg végképp bele nem izzadunk, hiszen az orvosi szilikon, amelyből a ruha is készült, nem légáteresztő tulajdonságairól híres. 

Izmos szilikonruha Kínából

Forrás: Taobao

Ha szeretnénk, potom 190 dollárért, azaz kevesebb, mint 60 ezer forintért a miénk lehet, gyorsan rendeld meg az eBayről! Csak figyelj, hogy vágósúlyú apatestre fel ne húzd, az nagyon furán nézne ki.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top