nlc.hu
Trend

Rúzsújdonságok nyárra

Le a maszkot, fel a rúzst! Rúzsújdonságok, amikről vétek lemaradni

Itt most nem találsz nude rúzst, helyettük az intenzív színek ragyogását hoztuk el!

Eddig a szemeidre helyezted a hangsúlyt a sminkelésnél, mert folyton rajtad volt a maszk? Mi is. Végre valahára azonban eljött az ideje a rúzsoknak, annak, hogy kiélvezzük a gyönyörű, intenzív árnyalatokat, pinkeket és korallokat, melyek hol bársonyként, hogy selyemként vonják be ajkainkat. Rúzsújdonságokat mutatunk, nyárra hangolva.

Lekerült a maszk, jöhetnek a csodás rúzsok!

Lekerült a maszk, jöhetnek a csodás rúzsok!

Artdeco Green Couture Natural Cream ajakrúzs – A Green Couture sminkkollekció részeként debütáló ajakrúzsnak nemcsak az a különlegessége, hogy 80 százalékban természetes összetevőket tartalmaz, de a kozmetikum csomagolása is környezetbarát. Legalább 40 százalékban rizshéj porból, valamint PP-ből, PETG-ből és PS-ből készült, nyomtatása környezetbarát, vízalapú tintával történik és dobozához is hajtogatott FSC Mix kartont használtak fel.

L’Oréal Paris X Elie Saab ajakrúzs – Exkluzív, csak a nyári hónapokban elérhető sminkkollekció jelent meg az Elie Saab divatház és a L’Oreal Paris kollaborációjában, melynek tagja ez a különleges díszítettségű ajakrúzs is. Négy árnyalat közül választhatunk, melyek mindegyike intenzív, szatén fedést, és a Color Riche ajakrúzsoktól megszokott hidratálást biztosít.

Max Factor Velvet Mattes Ajakrúzs – Négy új árnyalattal köszönti a nyarat a Max Factor ajakrúzsa, melyről érdemes tudni, hogy anélkül ad vonzó matt színt ajkainak, hogy kiszárítaná azokat. Textúrája szaténosan lágy, így könnyedén siklik az ajkakon és kényelmesen felvihető.

Inglot Kiss Catcher ajakrúzs – Szintén egy újdonságról van szó, mely könnyed, krémes és hidratáló textúrájának köszönhetően egész nap bársonyos érzetet ígér. Tartóssága mégis mesteri, a hat árnyalat közül pedig biztosan találunk kedvünkre valót.

AVON Luxe szérum hatású ajakrúzs – Látványos színekkel érkezett ez a rúzsújdonság, mely tökéletes hidratáló, ajakápoló is egyben. Hidratáló glicerinnel és újratexturáló hatású AHA-savval javítja ajkaink felszínét, így nem kell tartanunk tőle, hogy nap végére szárazzá válnának ajkaink.

Elő a rúzsokkal!

Chanel Rouge Coco Bloom ajakrúzs – Az ajakrúzsok gazdag színét és a szájfények ragyogását ötvözi a Chanel rúzsújdonsága, mely 20 árnyalatban jelent meg. Egy új fejlesztésnek köszönhetően nemcsak intenzív, hosszan tartó fedést, de ajakdúsító hatást is nyújtanak. A színek közt intenzív vörösek, pinkes, bordós árnyalatok találhatók, valamit csodásan lágy rózsás-korallos színeket is találunk.

Guerlain Kiss Kiss Shine Bloom ajakrúzs – A virágok színei ihlették a luxusmárka legújabb, magas fényű, nedves hatású ajarúzsait, melyek a bennük található természetes olajaknak és viasznak köszönhetően hihetetlenül lágy rétegben terülnek el ajkainkon. Hidratálják, puhán tartják őket egész napos viselés esetén is. Az újdonság 20 színváltozatban érhető el.

MAC The Disney Cruella Collection By MAC ajakrúzs – A legújabb Szörnyella filmhez kapcsolódóan jelent meg a MAC limitált kollekciójában ez az ajakrúzs, melyből három árnyalat érhető el. Gazdag matt formulájú, melynek köszönhetően intenzív színt eredményez, a márkától megszokott tartóssággal ötvözve.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Burning Chilis ajakrúzs – Nyolc tüzes, chilis árnyalattal jelentkezett a luxusmárka rúzsa, melyek mindegyike fénylő finish-t és gyönyörű fedést garantál. A formula több, mint 65 százalékát olyan összetevők adják, mint a makadámia olaj vagy az antioxidánsokban gazdag gránátalma kivonat, ennek köszönhetően a rúzs tökéletes ajakápoló is.

Estée Lauder Pure Color Envy Illuminating Shine ajakrúzs – Szuperkrémes, könnyedén felvihető, építhető színeket és érzékien sima, fényűzően hidratált ajkakat ígér az Estée Lauder rúzsújdonsága, mely 10 árnyalatban jelent meg. Az applikátor vékony kialakítása nemcsak jól mutat, de előnye, hogy egyszerűvé teszi a precíz kontúrozást. 

Vörös rúzsra vágysz? Néhányat már leteszteltünk mi is

Nyári szépségápolás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top