nlc.hu
Trend
Lady Louise Windsor anyja ruháiban

Anyja ruháit hordja II. Erzsébet 17 éves unokája, Lady Louise Windsor

Felkészül a brit királyi család következő divatikonja, Lady Louise Windsor...

A királyi családokban is előfurdul, hogy egy ruha vagy kiegészítő generációról generációra öröklődik, vagy épp a családtagok kölcsönkérik azt egymástól. A brit királynő egyik unokája, Eduárd wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné első gyermeke, a 17 éves Lady Louise Windsor rajong a divatért, és abban a szerencsés helyzetben van, hogy a gardróbjában már most is rengeteg sikkes dizájnerdarab megtalálható. Így is megesik azonban, hogy édesanyjától kér kölcsön egy-egy divatos holmit.

A Noble MacMillian táska

2018 húsvétján Lady Louise egy bojtos díszítéssel ellátott, borjúbőr Noble MacMillian borítéktáskával indult a templomba. A táska nagy családi kedvenc, ugyanis Zsófia grófné korábban, illetve azóta is többször viselte, többek között észtországi látogatásán, vagy épp szintén 2018-ban, a Nemzeti Emlékarborétumban tartott ünnepségen. 

Zsófia wessexi grófné és Lady Louise Windsor

A Noble MacMillian táska (Fotó: Getty Images)

Az Alaïa ruha

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére Lady Louise a tunéziai Alaïa divatház „Parfum Gray” nevű modelljét vette fel. A különleges mintájú ruhát ezt megelőzőleg a wessexi grófné többször is viselte: ez volt rajta például egy jótékonysági ebéden, melyet a brit uralkodó 90. születésnapja alkalmából rendeztek 2016-ban, de a 2017-es wimbledoni teniszbajnokságon is ebben jelent meg a lelátón.

Zsófia wessexi grófné és Lady Louise Windsor

Az Alaïa ruha (Fotó: Getty Images)

A Sophie Habsburg táska

2019-ben természetesen Louise is a családdal karácsonyozott Sandringhamben. Az ünnepi misére egy kockás Stella McCartney kabátot és egy különleges fejpántot vett fel, melyet édesanyja kedvenc kalaposa, Jane Taylor készített. Az öltözéket egy bézs színű kistáskával egészítette ki az arisztokrata származású táskatervező, Sophie Habsburg egyik korábbi kollekciójából. A táskát az elmúlt években Zsófia grófné kezében is több alkalommal láthattuk, ezt viselte többek között 2018-ban, a Nemzetközösség Napján tartott misén is.

Zsófia wessexi grófné és Lady Louise Windsor

A Sophie Habsburg táska (Fotó: Getty Images)

A Loewe táska

Fülöp herceg halála után két nappal, Eduárd gróf, Zsófia grófné és Lady Louise a windsori Mindenszentek Királyi Kápolnájánál állt a nyilvánosság elé, ahol televíziós interjút is adtak. Az eseményen Lady Louise egy elegáns, aranygombos, fekete Prada kabátot viselt, egy Loewe táskával. Utóbbit szintén az édesanyjától kapta kölcsön: a grófné 2016-ban, egy londoni rendezvényen jelent meg ugyanezzel a kiegészítővel. 

Zsófia wessexi grófné és Lady Louise Windsor

A Loewe táska (Fotó: Getty Images)

Így divatozik a királyi család

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top