nlc.hu
Trend

A királyi család szépségtrükkjei

10 egyszerű szépségtrükk, amit elleshetsz a királyi család tagjaitól

Arctisztítás, hidratálás, haj, smink és körömfestés... Ezekkel a meglepően egyszerű módszerekkel szépülnek a brit királyi család tagjai.

A brit királyi család tagjai is alkalmaznak olyan szépségtrükköket, melyek bárki számára egyszerűen kivitelezhetők. Íme a legszuperebbek!

1. Katalin hercegné szemsminkje

Katalin még az esküvője napján is saját kezűleg tette fel a szemsminkjét és a stílushoz azóta is ragaszkodik. A hercegné vádjegyévé vált szemfestés visszafogott, ugyanakkor kellőképpen kiemeli a tekintetet. Az elkészítése nagyon könnyű: a szempillák tövét, illetve az alsú vízvonalat alul-felül vékonyan húzd ki sötét szemceruzával. Ezt követően a ceruza vonalát felül még mindig vékonyan satírozd el sötétbarna szemhéjpúderrel, majd a felső szemhéjat fedd elefántcsontszínű árnyalattal, végül fesd ki a szempilláidat!

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

2. Szulfátmentes sampon

Katalin hercegné fodrásza, Richard Ward egy divatmagazinnak elárulta: a hercegné életteli hajkoronájának egyik titka, hogy régóta kizárólag szulfátmentes, természetes összetevőkben gazdag samponokat használ. 

3. Hidratálás

A 95 éves II. Erzsébet arcbőre még ma is nagyon szép és egészséges. Arcát az Elizabeth Arden termékeivel ápolja, és bár titok, hogy azon belül pontosan melyekkel, a kozmetikai cég annyit nyilvánosságra hozott, hogy az uralkodó a hidratálásra fokozottan ügyel, a napi arcápolási rutinjának fontos része egy hosszan tartó hatású hidratáló krém.

4. Látványos pillák

A királyi család tagjai soha nem viselnek műszempillát, ehelyett olyan, minőségi szempillaspirálokat használnak, melyek valóban látványos mértékben hangsúlyozzák a pilláikat. Meghan Markle emellett a spirálozás előtt szempillangöndörítőt is alkalmaz, hogy még íveltebbek legyenek a pillái.

5. Szofisztikált körmök

II. Erzsébet 1989 óta az Essie márka Ballett Slippers fantázianevű, halvány rózsaszín rózsaszín körömlakkját használja. Az árnyalat gyakorlatilag minden öltözékéhez passzol, mindemellett rendkívül szofisztikált és időtlen. Az ilyen és ehhez hasonló árnyalatú körömlakkok a te kezeidnek is elegáns, ápolt megjelenést kölcsönözhetnek.

II. Erzsébet és Meghan Markle

II. Erzsébet és Meghan Markle (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

6. A fogkefés trükk

Meghan Markle a fogkefés trükk segítségével szedi ráncba a homlokát keretező, rakoncátlankodó babahajakat. A tincsekre némi hajlakkot fúj, majd egy e célra rendszeresített fogkefe segítségével simítja őket össze a hosszabb tincsivel.

7. A tökéletes árnyalatú rúzs

A valóban tökéletes árnyalatú rúzs rengeteget dob a megjelenésen. Pontosan tisztában van ezzel II. Erzsébet is, aki szinte soha nem mutatkozik rúzs nélkül a nyilvánosság előtt, sminkesei pedig fokozottan odafigyelnek arra, hogy az uralkodó a bőr- és hajszínéhez, illetve az aktuális öltözékéhez makulátlanul passzoló árnyalatot viseljen. 

8. Teafaolaj

Meghan Markle ugyan megengedheti magának akár a legdrágább luxuskozmetikumokat is, azonban ahogy azt az Allure magazinnak egy alkalommal elmondta: pattanások és csípések ellen neki leginkább a szimpla teafaolaj vált be.

Eugénia hercegnő

Eugénia hercegnő (Fotó: Alastair Grant – WPA Pool/Getty Images)

9. Arctisztítás

Eugénia hercegnőnek szinte egyáltalán nincs szüksége alapozóra, mivel az arcbőre gyakorlatilag makulátlan. Egy nyilatkozatában elárulta, mindez nagyban köszönhető annak, hogy odafigyel az alapos, mindennapi arctisztításra. Ő maga egy mentát és eukaliptuszt tartalmazó arclemosóra esküszik.

10. Alapozó helyett primer

Meghan Markle saját bevallása szerint szintén ritkán visel alapozót. Helyette a hidratálás után csupán egy réteg primert visz fel, ami egységesebb és ragyogóbb bőrképet ad, viszont nem képez maszkszerű réteget az arcbőrén.

via

Olvass még a brit királyi családról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top