nlc.hu
Trend

Őszi plus size kabátok

Ilyen kabátokat hordj ősszel, ha plus size vagy!

Olyan kabátot keresel őszre, amiben vékonyabbnak és nyúlánkabbnak tűnhetsz? Mutatjuk a legelőnyösebb darabokat.

A-vonal

A teljes egészében, vagy a mell vonalától A-vonalban bővülő kabátok sikkesek, nőiesek és épp a leginkább kritikus területen, vagyis a has-csípő vonalában takarnak jótékonyan. Ilyen típusú kabátokból is legfőképpen az egysoros, nyakig gombolható és legalább combközépig érő modellek az előnyösek plus size lányoknak, hiszen ezek optikailag nyújtják az alkatot.

Őszi plus size kabátok

Lelőhelyek: ASOS, Mango

Maszkulin szabás

A  maszkulin szabású, válltöméses kabátok strukturált vonalaikkal teszik határozottabbá és letisztultabbá a megjelenésedet. Az összhatást tovább javítja, ha egyszerű, minimalista ruhadarabokkal, például egy basic toppal vagy inggel és szűk vagy egyenes szárú nadrággal kombinálod őket. 

Őszi plus size kabátok

Lelőhelyek: Mango, ASOS

Laza

Kimondottan laza, oversize vagy épp waterfall szabású kabátokban is érdemes gondolkodnod. Amellett ugyanis, hogy nagyon kényelmesek, lágy sziluettet adnak. A titok, hogy lehetőleg kigombolva viseld őket, hiszen így a középső rész, vagyis maga a tested arányaiban keskenyebbnek és nyúlánkabbnak tűnik benne.

Őszi plus size kabátok

Lelőhelyek: ASOS, Mango

Aszimmetrikus  

Bőrdzsekikből a klasszikus motoros fazonú, V-galléros, aszimmetrikus cipzárazású darabokat keresd, nagyjából csípőcsontig érő hosszban! Lehetőleg kerüld a túl fényes anyagú, illetve túldíszített modelleket, ezek ugyanis erősítenek, a közepes fényű vagy matt modellek viszont annál inkább neked valók. Az aszimmetrikus vonalvezetés – esetleg az olyan további elemek, mint például egy féloldalas zseb – „összezavarják” a szemet, ami optikailag szintén vékonyít.

Őszi plus size kabátok

Lelőhelyek: Mango, ASOS

Trükkös panelek

Az oldalt sötétebb vagy akár apró mintás panelekkel ellátott modellek, vagy épp a felemás darabok szintén a barátaid plus size-ként. Az ilyen jellegű kontrasztok ugyanis minden esetben slankítanak és magasítanak, így ránézésre jó pár kilót lefaragnak rólad. Nem mellesleg pedig igen stílusossá is teszik a megjelenésedet.

Őszi plus size kabátok

Lelőhely: ASOS

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top