nlc.hu
Trend

Kajdi Csaba véleménye a modellekről

Kajdi Csaba Cyla szerint a bukott modellekből lesznek a TikTok-és Instasztárok

Kajdi Csabának határozott véleménye van a modell szakmáról.

Kajdi Csaba több mint 20 éve vezeti magas színvonalon a modellügynökségét, ami olyan világhírű modelleket is kinevelt, mint Mihalik Enikő, vagy Ebergényi Réka. Cyla mindig is híres volt az őszinteségéről: ha valakinél azt látja, hogy nem való a szakmába, egyenesen megmondja neki, nem kertel. Többek között erről és a wannabe modellekről is mesélt az RTL Klub Reggeliben.

kajdi csaba cyla

Kajdi Csaba véleménye a modellkedésről (Fotó: RTL)

„A legnagyobb probléma akkor van, amikor egy olyan álmot kerget valaki, amikor nem vékony, magas és szép és ennek ellenére szeretne modell lenni. Ez a basic probléma ebben. Amikor azt mondják, hogy otthon márpedig mondták. Mindent megpróbál és nem jön össze, ebből lesz az Insta-modell és most már TikTok-modell. (…)Nagyon sokat változott a szakma, köszönhetően a social médiának. Nem elég csak szépnek lenni. Ismerek olyan modelleket, akik ha most kezdték volna, nem futottak volna be. A közösségi médiának köszönhetően a személyiségnek ki kell domborodnia” – magyarázta az önéletrajzi könyvet kiadó Kajdi Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top