nlc.hu
Trend

Kamionsofőrnek áll a modell Milly Everatt

Kamionsofőrnek tanul a Miss Anglia egykori finalistája

A modell szakma helyett inkább férfiasabbnak tartott területre evezett Milly Everatt, pont azért is, hogy leszámoljon a nemi sztereotípiákkal.
Milly Everatt

2018-ban Milly Everatt a Miss Anglia egyik finalistájaként végzett. Azóta is számtalan modellmunkát kapott, de a koronavírus okozta gazdasági visszaesés őt is arra sarkallta, hogy egy civil szakmát is kitanuljon.

Így esett a választásra a kamionsofőri munkára, elmondása szerint gyerekkora óta imádott traktort vezetni édesapja gazdaságában, így nem állnak tőle távol a nagyobb gépek. Azonfelül, hogy reméli, segít enyhíteni ezen a hiányszakmán, azt is szeretné, ha elfelejtenék az emberek a nemi előítéleteket – írja a Unilad.

Millytől nem áll távol a jó szándék sem: igaz, nem ő nyert a szépségkirálynő választáson, de a versenyen

ő vitte haza Miss Lincolnshire-ként a Miss Charity címet, mivel neki sikerült a legtöbb pénzt összegyűjtenie jótékony célra.

Milly jelenleg a kamionos jogsijára és vizsgáira koncentrál, de megfordult a fejében, hogy a szépségversenyen is újra elindul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top