nlc.hu
Trend

NFT-knek köszönhetően lett milliomos ez a tinédzser

Mindössze 12 éves, de egy digitális technológiának köszönhetően fontmilliomos lett belőle

Benyamin Ahmed minden szempontból korán kezdte, így egy kellemes kis vagyonra sikerült szert tenni.

Benyamin Ahmed ötéves volt, amikor elkezdett programozást tanulni, és tizenkét éves korára igazi szakértője lett a kriptovalutáknak és a blokklánc-technológiának. Ebből pedig most már elég jól él, tavaly ugyanis előrukkolt saját NFT-gyűjteményével, és az egyedi digitális alkotásokra gyorsan lecsaptak az emberek 110 ezer fontot (mostani árfolyamon kb. 53 millió forintot) hozva a konyhára, ez az összeg az egyéb befektetéseivel együtt hónapok alatt 750 000 fontra (közel 362 millió forintra) nőtt. De tovább is van, a Weird Whale kollekció azóta 5 millió dollár forgalmat generált, írja a Metro.

Kriptovaluta

Fotó: Alesia Kozik/Pexels

„A barátaim tudják, hogy mivel foglalkozom, és gratuláltak nekem. Bár nem hiszem, hogy mindenki érti a dolgot, de most már sokan ismerik a történetemet, és örülök, hogy sokan miattam merültek el az NFT-k világában. Szeretném, ha még többen lennének” – nyilatkozta a fiú, aki hisz abban, hogy ez a jövő. Persze elmondása szerint ő sem fogja mindig kriptovalutában tartani a pénzét, van, amit majd fontra vált, hogy útjára indíthasson egy saját vállalkozást. Hogy ez pontosan miről szól majd, azt egyelőre nem tudja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top