nlc.hu
Trend
Divatos nyári ruhák 8000 forint alatt

Leárazás-körkép: 40 divatos nyári ruha 8000 forint alatt

A nyárból még két hónap hátra van, a szezonális leárazások viszont már elkezdődtek, most érdemes frissíteni tehát a nyári gardróbodat. Mutatjuk a szerintünk legcsinosabb 40 akciós nyári ruhát, 3795 és 7995 forint között.
leárazás akció nyári ruha divat

Alapdarabok

Ha valamit, akkor alapdarabokat különösen érdemes a leárazások idején vásárolni, hiszen ezek a holmik nem csak ebben a szezonban divatosak, de évek múlva is azok lesznek, jelenleg viszont olcsóbban juthatsz hozzájuk, mint bármikor. 

Reserved, 6995 forint
Megnézem
Összes kép (10)

 

Könnyedén

A lezser, szellős ruhák kikerülhetetlen klasszikusai a nyárnak. A virágmintákkal, a fehérrel vagy a sárgával gyakorlatilag nem lehet mellényúlni ebben az évszakban, de ha a szezonálisan trendi mintákat és árnyalatokat részesíted előnyben, most azokat is megtalálod az üzletekben, engedményes árakon.

Sinsay, 3995 forint
Megnézem
Összes kép (10)

Ingruhák

Az ingruhák minden évszakban favoritnak számítanak. Íme a legcsinosabb és persze legszellősebb nyári változatok az idei kollekciókból!

Reserved, 7995 forint
Megnézem
Összes kép (10)

Elegánsabb stílus

A nyári hónapokban is akadnak olyan alkalmak és helyek, ahová akár a legnagyobb kánikulában is elegánsabban kell felöltöznöd. Ezekben a ruhákban kifogástalan lesz a megjelenésed, ugyanakkor nem lesz nagyon meleged. Ráadásul most ezek is olcsóbbak lettek.

Reserved, 7995 forint
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top