nlc.hu
Trend

Leárazott ruhák, amik tavasszal is divatosak lesznek

Öltözz fel tavaszra a téli leárazásokon!

A tavaszi gardróbfrissítést a téli árleszállításokon érdemes elkezdeni.
Divatos tavaszi ruhák

Javában zajlanak még a téli leárazások, melyeken akár az előttünk álló tavaszi szezon kulcsdarabjait is igen kedvező áron beszerezheted. Mutatjuk a kedvenc darabjainkat a 10 ezer forint alatti árkategóriából, a legmeghatározóbb 2023-as trendek jegyében.

Rózsaszín

A Barbiecore trend továbbra is stabilan tartja magát, az év hivatalos színe pedig a rózsás kárminvörös Viva Magenta, nem is kérdés tehát, hogy 2023-ban az élénk rózsaszín árnyalatok igen dominánsan lesznek jelen a divatban. Az ilyen tónusú holmik gyakorlatilag alapdarabnak számítanak idén, így mindenképp érdemes beruházni például egy rózsaszín felsőre, egészruhára vagy épp dzsekire. 

Zara ruha
Megnézem
Összes kép (6)

Kockás

A trendelőrejelzések szerint a kilencvenes évek trendjei közül ebben az esztendőben a grunge újraéledésére számíthatunk. Ennek jegyében a kockás ingek és ruhák egyértelműen ott lesznek az legmenőbb ruhadarabok között. Az irányzat ugyanakkor már az őszi-téli kollekciókban is felbukkant, így most az akciós kínálatból is beújíthatsz egy-két favágóinget vagy kockás kötényruhát, akár már négy számjegyű összegért is.

Zara kockás ruha
Megnézem
Összes kép (5)

Farmer

A farmer eleve örök divat, így abból mindig érdemes kedvezményes áron vásárolni. Idén pedig különösen az, mivel a denim-on-denim, vagyis a farmer farmerral irányzat is ott van a legmarkánsabb trendek között. Gondolkodhatsz komplett, összeillő szettekben, például egyforma vagy hasonló árnyalatú farmerdzseki-ing/mellény-nadrág kombinációban, vagy választhatod az egyszerűbb, de szintén látványos megoldást, a farmer egészruhát.

Reserved farmernadrág
Megnézem
Összes kép (8)

Áttetsző

Az áttetsző ruhadarabok már az előző szezonokban is nagy favoritnak számítottak és nem lesz ez másként az elkövetkezendő hónapokban sem. Az egyszínű, a nyomott mintás, illetve az anyagában mintás verziók egyaránt divatban maradnak, így bármelyiket is választod az akciós kínálatból, biztos lehetsz benne, hogy tavasszal is trendi lesz.

Mango áttetsző felső
Megnézem
Összes kép (5)

Ezüst

Az ezüstös csillogás minden elképzelhető formában – szálak, csillámok, flitterek, fémrészek, fémes felületek – trendi lesz idén a ruhákon, olyannyira, hogy az ezüstfényű holmikat nem csak alkalmakkor, de akár hétköznapokban is viselhetjük, például egy ezüstszállal átszőtt pulóver, egészruha vagy épp ezüst műbőr nadrág formájában, melyek most szintén beszerezhetők 10 ezer forint alatt.

Reserved pulóver
Megnézem
Összes kép (6)

Asszimmetrikus

Az aszimmetrikus vonalú, illetve sliccelésű midi- és maxiszoknyák, valamint az ilyen szoknyarésszel készült egészruhák is várhatóan nagyot mennek majd 2023-ban. Ez a fazon pedig szintén megtalálható az akciós darabok között, alig 4000 forinttól.

Zara szoknya
Megnézem
Összes kép (5)

Gót

A tavaly novemberben bemutatott Wednesday-sorozat jókora löketet adott a gót stílus népszerűségének, az irányzat pedig csak tovább erősödik 2023-ban. Egy fekete csipke- vagy tüll blúz, esetleg egészruha tehát mindenképp jó befektetés most, pláne néhány ezer forintos, akciós áron.

Mohito csipkeblúz
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top