nlc.hu
Trend

50-nek kinéző 25 éves kínai férfi

Mindenki 50-nek nézi ezt a férfit, hiába bizonygatja, hogy 25

Senki nem érti, miért néz ki kétszer idősebbnek a 25 éves fiú.
Idősnek kinéző kínai férfi

Hiába bizonygatja, hogy csak 25 éves, mindenki megviselt 40-esnek, de inkább 50-esnek nézi a közösségi médiában csak Mr. Zhuként ismert kínai férfit. A Csengcsou városában élő irodai munkás kész kis celebritás lett a neten, különösen a Weibón, ami a Twitter kínai megfelelője. Úgy, hogy nem betegség vagy szindróma áll a háttérben: egyszerűen így néz ki és kész.

Nem segít az összképen, hogy elavult, unalmas, mondjuk ki: normcore ruhákat hord, mellé szintén nem túl divatos szemüveget, hajviselete pedig egyszerre dögunalmas és túl komolyan veszi magát. Mr. Zhu egyébként lazán elpoénkodja az egészet, ha megkérdezik, miért néz ki úgy, ahogy; idős megjelenésével tisztában van, és mint mondta, a ruházat munkahelyi követelmény. (Ezt egy kicsit nehéz elhinni.) A fő baja egyébként, hogy még a társkereső appok is visszadobják a profilját, amikor megpróbálja megadni az életkorát; az algoritmus azt hiszi, ezzel az arccal biztosan csalni próbál. Márpedig 25 évesen éppen eléggé aktuális és fontos lenne számára a csajozás.

Egyébként főleg pozitív kommenteket kap, bár megtalálják a bullyk is, ők rendszeresen elmondják, hogy talán le kellene fogynia panaszkodás meg poénkodás helyett.

Kiemelt kép: Weibo, forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top