nlc.hu
Trend

2022-2023 őszi-téli körömtrendek

5 körömtrend, ami mindent visz az őszi-téli szezonban

Akár a világos, akár a sötét, akár pedig az élénkebb színű manikűrt részesíted előnyben, a 2022-2023-as őszi-téli szezon trendjei között biztosan találsz az ízlésednek megfelelőt.

Cukormáz

A fánkokat borító cukormázhoz hasonló körömfestést Hailey Bieber hozta divatba. A manikűr, melyet körmöse, Zola Ganzorigt álmodott meg a számára még a májusi MET-gálára, hatalmasat ment a nyáron és annyira felkapottnak számít továbbra is, hogy a trend az őszi-téli szezonra is velünk marad. A cukormáz manikűrt házilag is elkészítheted, ha kíváncsi vagy, hogyan, kattints ide!

Őszi-téli körömtrendek

Fotó: Instagram/nailsbyzola

Natúr-fekete

A gót stílus az őszi-téi hónapok egyik meghatározó divatirányzata lesz, ez pedig a körmökön is visszaköszön, igaz, némileg lájtosabb formában. Nem az egyszínű feketére lakkozott körmök lesznek ugyanis a legeslegtrendibbek, hanem a világos alapon fekete körömdíszítés. A natúr színű körmök végeit vagy félholdját is megfestheted feketével, de kerülhetnek rá csíkok, pöttyök vagy akár absztrakt minták is. A lényeg, hogy fekete színt használj!

Őszi-téli körömtrendek

Fotó: Getty Images

Barbiecore

A nyáron felkapottá vált  Barbicore irányzat is elkísér bennünket a hűvös hónapokba. A rózsaszín nem csupán a ruhákon és a kiegészítőkön, de a körmökön is trendszín lesz. Olyannyira, hogy még az örök klasszikusnak számító vörös lakkozás is átmenetileg háttérbe kerül és átadja helyét a Barbie-rózsaszínnek.

Őszi-téli körömtrendek

Fotó: Getty Images

Barna tónusok

A barna lakkozás ugyan kétségkívül meglehetősen megosztó trend, azonban ettől még tény, hogy a 90-es évek irányzatainak reneszánsza jegyében ez is visszatért a mainstream divatba. Az őszi-téli szezonban a barna lényegében összes árnyalata menő lesz, a tejeskávétól kezdve egészen az étcsokoládéig. 

Őszi-téli körömtrendek

Fotó: Getty Images

Arany

A csillámos, metálos manikűrök jó ideje stabilan jelen vannak a legmarkánsabb körömtrendek között, épp csak az változik szezonról szezonra, hogy az ezüst, az arany vagy a színes verziók kerülnek előtérbe. Nos a 2022-2023-as őszi-téli szezonban egyértelműen az arany viszi a prímet. Az arany díszítések világos vagy sötét alapra is kerülhetnek, akár csillámporok, fóliák, kövecskék vagy körömmatricák formájában. 

Őszi-téli körömtrendek

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top