nlc.hu
Trend

Ez a nő túgy néz ki, mint aki félig meztelenül gyúr

Ez a nő tisztára úgy néz ki, mint aki félig meztelenül gyúr – videó

Egy edzőterembe járó nő ezreket sokkolt az interneten, miután úgy döntött, hogy egy olyan leggingsben megy edzeni, amiben úgy néz ki, mintha meztelen lenne.
Nude nadrágban edz egy nő.

Az erről szóló TikTok videója 17,1 millió megtekintést gyűjtött be. A legtöbb néző bevallotta, hogy leginkább arra volt kíváncsi, milyen reakciók érkeztek a kommentszekcióba. A rövid klipekben Toupouu egy hatalmas súlyzóval guggol, és úgy néz ki, mint aki nem visel a póló alatt nadrágot. Meg úgy egyáltalán semmit. Sokan persze kiakadtak, és kéretlen tanácsokkal látták el gyúró nőt, sokan azt írták, vegyen fel inkább más árnyalatú nadrágot.

Toupouu-t azonban hidegen hagyták a negatív hozzászólások, sőt, feltett egy másik videót, amiben szintén egy hasonló színű nadrágot visel, és azt írta hozzá: „Szeretem a nude színeket, a barnát, meg kell szoknod, tesó, hogy így nézd a guggolást”.

A kommentek ellenére továbbra is a nude harisnyanadrágot visel az edzőteremben, és büszkén posztolja az újabbnál újabb videókat.

Akadnak olyan esetek is, amikor egészen véletlenül „meztelenkedik” az ember, mint például az a nő, aki egy új fekete leggingset szeretett volna venni, ám, ami megérkezett, az inkább átlátszó volt. A kristályos szegélyű nadrág amúgy 28 fontba (átszámítva 11 ezer forintba került), de nyilván nem érte meg, ha a nő úgy tette ki a közösségi oldalára, hogy Elvárás vs. Valóság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top