nlc.hu
Trend

Szolgálati kutyájával nyerte meg a szépségversenyt egy texasi kamasz

Kutyájával együtt nyert szépségversenyt egy texasi kamasz

Brady, a golden retriever képes előre jelezni gazdája epilepsziás rohamait.

Amikor azt mondta egyik ismerőse a 17 éves Alison Appleby-nek, hogy epilepsziája miatt márpedig belőle soha nem lesz szépségkirálynő, a fiatal nő nem vette komolyan. És nagyon jól tette. A kamasz ugyanis nemrég nevezett a Miss Dallas Teen 2022 szépségversenyre és nem csak részt vett rajta, hanem egyúttal meg is nyerte. Igaz, nem egyedül. Koronáját meg kell osztania Brady-vel, a szolgálati kutyájával.

 Alison Appleby és kutyája Brady megnyerik a Miss Dallas Teen 2022-es szépségversenyt.

(Fotó: missdallaspageant.com)

Brady ugyanis végig kísérte őt a verseny alatt. A golden retriever, túl azon, hogy szép, igazán különleges társ. Képes ugyanis jelezni gazdájának, ha rohama közeledik. Szerencsére erre a verseny alatt nem került sor – számolt be New York Post.

Amikor azt írjuk, hogy a fiatal nőnek meg kell osztoznia a koronán a kutyájával, természetesen csak viccelünk. Brady ugyanis, mint az verseny honlapjára feltöltött felvételen is látszik, külön koronát kapott a szervezőktől.

Alison Appleby a Fox News Digitalnak a verseny után azt nyilatkozta, nem számított arra, hogy győzni fog, de fontosnak érzete, hogy induljon és megmutassa másoknak, nem kell, hogy meghatározza az embert a betegség, amivel együtt él. A zsűri szerint a fiatal nő, aki egyébként autista is, az interjú körben vette le teljesen a lábukról a zsűri tagjait.  

A közelmúltban egy brazil szépségversenyen lopta el a showt egy kóborkutya, aki valahogy a kifutóra keveredett és nagyobb sikert aratott, mint bármelyik versenyző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top