nlc.hu
Trend

Fehér ruhában ment esküvőre vendégként, kiakadtak a netezők egy influencerre

“Fehérben esküvőre menni bunkóság” – megosztotta a netezőket a TikToker ruhaválasztása

Egy plus size divatblogger kiposztolta, hogy milyen ruhát vesz fel egyik ismerőse esküvőjére, ám a kommentelők körében nem aratott osztatlan sikert.

Lacey Jade Christie molett divatblogger és testpozitív influencer nagy port kavart egy videójával, amiben azt mutatta be, hogy milyen outfitet választott egy esküvőre, amin vendégként vesz részt. A nő a felvételen egy rövid, kivágott fehér ruhát és sárga szandált viselt, a kommentelők pedig meg is jegyezték, hogy úgy tűnik elfelejtette az ősi szabályt: esküvőre nem veszünk fehéret.

@laceyjadechristie

Replying to @kate.3tak #prettylittlething #weddingtiktok #weddingguest #weddingoutfit #plussizefashion #plussizedress #curvytiktok #fashiontiktok #ootd

♬ Take Me to Hell – Chloe Adams

“Ez egy vicc, ugye?!” – írta az egyik hozzászóló, többen pedig azt tették hozzá, hogy bár nagyon csinos a ruha, egy esküvőre nem ez a megfelelő választás. Sokaknak a fazon sem nyerte el a tetszését, jó néhány kommentelő rákérdezett, hogy a darab, amit Lacey visel, nem egy strandruha-e.

“Azt hittem, hogy ez a pizsamád és ebből fogsz átöltözni csinosba” – fejtette ki egy másik hozzászóló.

Azért akadtak olyanok is, akiknek bejött az összeállítás.

“Annyira üdítő, hogy valaki képes túllépni a bevett szokásokon” – írta valaki.

Az influencer később kommentben védte meg magát hozzátéve, hogy a menyasszonyok az esküvőn pirosat és zöldet viseltek, így abszolút nem lopta el tőlük a rivaldafényt a fehér ruhában.

NYITÓKÉP: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top