nlc.hu
Trend

Pénzt akart kérni az ara az esküvői vendégektől

Lemondta az esküvőt a menyasszony, mivel a vendégek nem voltak hajlandók fizetni a részvételért

Mesés esküvőt akart, a kiadásokat azonban nem szerette volna egyedül állni.
esküvő,

Azt várta a leendő menyasszony, hogy a nagy napjára meghívott vendégek is “beszállnak” az esküvői kiadásokba. Ez azonban nem így lett, emiatt inkább lefújta az esküvőt. Minderről egy, Susan nevű kanadai nő posztolt egy Facebook-csoportban. Elárulta, a gyerekkori kedveséhez akart feleségül menni, ezt azonban – állítása szerint – a szerettei, barátai meghiúsították azzal, hogy nem voltak hajlandók hozzájárulni a költségekhez.

Mint mondja, mesebeli esküvőt szervezett meg, amelynek a költsége átszámítva mintegy 16 millió forintra rúgott, emiatt azt kérte, hogy a vendégei „szálljanak be” fejenként 400 ezer forinttal, mondván „ennyiért egy egyszeri, életre szóló, exkluzív buli vár rájuk”. Ám erre csak 8 vendég volt hajlandó, mire Susan – 4 nappal a szertartás előtt – lemondta az esküvőt.

„Csak egyetlen napig Kardashian akartam lenni, aztán élni tovább a normális életemet” – indokolta, miért vágyott egy lenyűgöző és egyben csillagászati költségű esküvőre.

A párja ezek után azt javasolta, hogy mivel pénz hiányában nem jött össze a mesés ceremónia és lakodalom, keljenek egybe inkább egy szűkkörű, olcsó esküvőn Las Vegasban. Vőlegénye csórósága miatt azonban annyira kiborult Susan, hogy inkább szakított bele.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top