nlc.hu
Trend

Born2be online vásárlás

Új lengyel divatáruház vetette meg a lábát Magyarországon

Több mint 25 ezer termék közül válogathatunk, vagyis a kínálat meglehetősen színes.

Lengyelország, Románia és Ukrajna után Magyarországra is megérkezett a varsói székhelyű, lengyel AZA Group-hoz tartozó Born2be online divatáruház, írja a Pénzcentrum. A Born2be nevet viselő online ruhaáruház 2017-ben kezdte meg működését, és mindössze 1 év leforgása alatt egymillió terméket adott el a világhálón. Külföldi terjeszkedését 2018-ban kezdte meg, hasonló átütő sikerrel.

2021-ben meghódította Romániát, idén pedig hazánkba is megérkezett. „Az a célunk, hogy Magyarországon is a legnépszerűbb online divatáruházak egyike legyünk. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink visszajelzéseire. Van egy külön, dedikált rendszerünk a vásárlási folyamat és a termék minőségének értékelésére, arról nem is beszélve, hogy ha bármi kérdés felmerül, mindennek személyesen járnak utána munkatársaink” – mondta Daniel Duniak marketingigazgató.

online vásárlás

Hogy nagyratörő céljukat Magyarországon is megvalósítsák, a piacon kiemelkedő gyorsasággal kínálják a legújabb trendekhez illeszkedő modelleket, nem mellesleg megfizethető áron. Lelkes online vásárlóik a legutóbbi felmérések szerint 2022-ben átlagosan 22 eurót, azaz körülbelül 8800 forintot költöttek egy-egy vásárlás alkalmával a webáruházban, ahol a ruhák mellett cipők és kiegészítők is várják az érdeklődőket.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top